Η New Holland Agriculture γιορτάζει 125 χρόνια ιστορίας
New Holland

Η New Holland Agriculture γίνεται 125 χρονών : πάνω από ένας αιώνας δέσμευσης προς πέντε γενιές αγροτών σε όλο τον κόσμο, κάνοντας την ζωή τους ευκολότερη και τη γεωργική τους επιχείρηση πιο αποτελεσματική και βιώσιμη. 

Οι αξίες και το όραμα των ιδρυτών της NewHolland είναι η καρδιά της μάρκας μέχρι σήμερα, καθώς γιορτάζει 125 χρόνια στο πλευρό των αγροτών, παρέχοντας την υποστήριξη που χρειάζονται ανά πάσα στιγμή, επενδύοντας συνεχώς και καινοτομώντας ώστε να έχουν τα προϊόντα, τις τεχνολογίες και τις υπηρεσίες για να καλλιεργήσουν αποτελεσματικά, βιώσιμα και αποδοτικά.

Ο CarloLambro, Πρόεδρος της NewHollandAgriculture δήλωσε : «Η NewHolland έχει μία πλούσια κληρονομιά που ξεκίνησε σε μία μικρή πόλη στην Πενσυλβάνια και έχει εξελιχθεί σε ένα παγκόσμιο εμπορικό σήμα με παρουσία σε 170 χώρες. Είναι μια ιστορία που χαρακτηρίζεται από σημαντικές καινοτομίες που έχουν αλλάξει τη γεωργία. Συγκεντρώνει τη μοναδική κληρονομιά εμπορικών σημάτων όπως η Ford, η Fiat, η Braud και η Claeys. Το πιο σημαντικό από όλα, είναι μια ιστορία που χαρακτηρίζεται από τους ανθρώπους: τους πελάτες μας, τους αντιπροσώπους μας, τους υπαλλήλους μας, μέρα με τη μέρα, χρόνο με το χρόνο. Μαζί, αντιμετωπίζουμε τις πολλές προκλήσεις της γεωργίας, βοηθώντας τους αγρότες να κάνουν τη δουλειά τους, αποτελεσματικά και αποδοτικά και να πάρουν το καλύτερο από την επιχείρησή τους».

 

Η NewHolland είναι ο σύντροφος του αγρότη για κάθε εποχή – για καλές και δύσκολες στιγμές : «Βιώνουμε εξαιρετικές συνθήκες/περιστάσεις που αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο ζούμε και εργαζόμαστε με τρόπους που δεν θα μπορούσαμε ποτέ να φανταστούμε», πρόσθεσε.

 

«Αυτή η κατάσταση ανέδειξε τον ζωτικό ρόλο της γεωργίας και έχει επιστήσει την προσοχή του κοινού στο πόσο σημαντικοί είναι οι αγρότες στη ζωή τους. Η γεωργία αντέδρασε στην κρίση με δύναμη, εξασφαλίζοντας επιτυχώς τον εφοδιασμό τροφίμων χωρίς διακοπή ενόψει εξαιρετικών δυσκολιών. Και η NewHolland παρέμεινε στο πλευρό των αγροτών συνεχώς, παρέχοντας την υποστήριξη που χρειάζονταν. Συνεχίζουμε να επενδύουμε στο μέλλον και θα αξιοποιήσουμε στο έπακρο τις δυνατότητες των νέων τεχνολογιών, της συνδεσιμότητας, της αυτοματοποίησης και των εναλλακτικών καυσίμων – συνεργαζόμενοι για τη βιώσιμη γεωργία. Καθώς γιορτάζουμε την 125η επέτειό μας, σε αυτή την πρωτοφανή στιγμή της ιστορίας, κοιτάζουμε το μέλλον με αυτοπεποίθηση».

 

Η ιστορία της NewHolland : η κληρονομιά της καινοτομίας μας

Η NewHolland ιδρύθηκε από πρωτοπόρους της γεωργίας των οποίων η πλούσια κληρονομιά ζει στις αξίες που οδηγούν το εμπορικό σήμα σήμερα: Ο AbeZimmerman, οποίος κατάλαβε τη σημασία της κάλυψης των αναγκών των πελατών με απλές λύσεις και αξιόπιστη υποστήριξη και των οποίων η μικρή εταιρία κατεργασίας ιδρύθηκε στη NewHolland στην Πενσυλβάνια το 1895, θα μπορούσε μία μέρα να εξελιχθεί σε παγκόσμιο εμπορικό σήμα. Ο Henry Ford, ο οποίος είχε στόχο με όραμα να κάνει την καινοτομία και την εκμηχάνιση προσιτή σε όλους, παρήγαγε το πρώτο τρακτέρ μαζικής παραγωγής το 1917. Ο GiovanniAgnelli, ο οποίος είδε πως μια λύση που αναπτύχθηκε για μια συγκεκριμένη τοπική ανάγκη, θα μπορούσε να επεκταθεί για να παρέχει στους αγρότες σε όλο τον κόσμο μια έξυπνη λύση με εύχρηστα, καινοτόμα μηχανήματα, παρουσίασε το πρώτο του τρακτέρ Fiat το 1918.  Ο LeonClaeys, ο οποίος αφιέρωσε τις εξειδικευμένες γνώσεις του στο να κάνει τη ζωή των αγροτών ευκολότερη και οδήγησε στην πρώτη ευρωπαϊκή αυτοπροωθούμενη θεριζοαλωνιστική το 1952. Εκατόν είκοσι πέντε χρόνια μετά, η NewHolland παραμένει ο αξιόπιστος, ανοικτός και ευέλικτος, καινοτόμος και βιώσιμος συνεργάτης των αγροτών σε όλο τον κόσμο.

 

Η NewHolland σήμερα : ο συνεργάτης του αγρότη για κάθε εποχή

Σήμερα, η New Holland παραμένει στο πλευρό των πελατών της, χτίζοντας  στενές, μακροχρόνιες σχέσεις για να εργαστεί μαζί τους για την επιτυχία τους. Οι επαγγελματίες αντιπρόσωποι μπορούν να βασιστούν πάνω της για να ανταποκριθούν γρήγορα και αποτελεσματικά. Με περίπου 2.000 αντιπροσώπους και 5.000 σημεία επαφής παγκοσμίως, η NewHolland είναι πάντα έτοιμη για όλους τους αγρότες, να προσφέρει τη μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων στον κόσμο και τις λύσεις που χρειάζονται.

 

Βοηθά τους πελάτες της να λειτουργούν αποτελεσματικά και αποδοτικά με κορυφαίες λύσεις που επικεντρώνονται στην καινοτομία, τη βιωσιμότητα και την εξαιρετική αποδοτικότητα κόστους που αντιμετωπίζει τις μεγάλες τάσεις που οδηγούν τη γεωργία – ψηφιοποίηση και συνδεσιμότητα, αυτοματοποίηση, εξυπηρέτηση, εναλλακτική προώθηση.

 

Είναι επίσης ένα από τα πιο ψηφιακά συνδεδεμένα εμπορικά σήματα στον κλάδο, με τις λύσεις PLM™. Εργάζεται για ένα μέλλον όπου οι αγρότες μπορούν να διευθύνουν τις επιχειρήσεις τους πιο προληπτικά, μετατρέποντας το αγρόκτημα σε ένα συνδεδεμένο και έξυπνο οικοσύστημα.

 

Η NewHolland επίσης πρωτοστάτησε στη βιώσιμη γεωργία και τα εναλλακτικά καύσιμα μέσω της στρατηγικής CleanEnergy Leader, η οποία οδήγησε στην ανάπτυξη του πρωτότυπου ελκυστήρα MethanePower, κλείνοντας τον κύκλο της οικονομίας με ένα τρακτέρ που τροφοδοτείται από μεθάνιο ή βιομεθάνιο, το οποίο μπορεί να παραχθεί στο αγρόκτημα. Τα επόμενα χρόνια, θα συνεχίσει να προωθεί τη μετάβαση της γεωργίας στα ανανεώσιμα καύσιμα, προωθώντας το πρόγραμμα μεθανίου, το οποίο βρίσκεται στο επίκεντρο της δέσμευσής της για βιωσιμότητα.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις