Ευκολότερη η απόκτηση ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου Volkswagen, Audi και Skoda με άμεσο οικονομικό όφελος

Η Kosmocar, πρωτοπορώντας στην ελληνική αγορά σε κορυφαίες υπηρεσίες προς τους πελάτες της, ενημερώνει το κοινό για μία ακόμη πρωτοβουλία της, σε συνεργασία με το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Volkswagen, Audi και Skoda,που έχει ως στόχο τη διευκόλυνση στην απόκτηση ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου και την προώθηση της ηλεκτροκίνησης στην Ελλάδα.

 

Με προτεραιότητα την εξυπηρέτηση και την διευκόλυνση του πελάτη στην διαδικασία της επιδότησης από την πολιτεία στο πλαίσιο του 2ου κύκλου του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά», το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων της Kosmocar αξιοποιεί την δυνατότητα εκχώρησης που παρέχει το πρόγραμμα, προσφέροντας ευκολία και αμεσότητα για τον πελάτη στην απόκτηση ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου.

 

Πιο αναλυτικά, ο πελάτης των δημοφιλών ηλεκτρικών μοντέλων Volkswagen, Audi και Skoda, μπορεί να επωφεληθεί άμεσα το ποσό της επιδότησης, που φτάνει έως και τις 8.000€, χωρίς καμία αναμονή, απολαμβάνοντας άμεσα το νέο του ηλεκτρικό όχημα.

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν άμεσα το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων KosmocarVolkswagen, Audi και Skodaκαι να επωφεληθούν των σημαντικών προνομίων απόκτησης του ηλεκτρικού τους αυτοκινήτου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις