Η Kosmocar αναδείχθηκε «Car Company of the Year»

Η Kosmocar τιμήθηκε με σημαντικές διακρίσεις στα Mobility Awards 2023 για το πρωτοποριακό έργο  "Αστυπάλαια: Έξυπνο και αειφόρο νησί" σε τελετή  βράβευσης που πραγματοποιήθηκε στις 14 Ιουνίου. Η δέσμευση της εταιρείας στην ανάδειξη και προαγωγή έξυπνων και βιώσιμων λύσεων κινητικότητας αναγνωρίστηκε με το κορυφαίο βραβείο "Car Company of the Year" και τρία βραβεία Gold στις κατηγορίες Mobilityas a Service (MaaS), Urban Transport και RideHailing and Car Sharing.

 

Οι σημαντικές αυτές διακρίσεις  αφορούν στον πυλώνα του Προγράμματος για την έξυπνη κινητικότητα και πιο συγκεκριμένα στη λειτουργία της υπηρεσίας vehiclesharing «astyGO» σε συνδυασμό με τις υπηρεσίες shuttleservice «ASTYBUS» αποκλειστικά μέσω ηλεκτρικών οχημάτων, με το συντονισμό της Kosmocar σε συνεργασία με τον Αναπτυξιακό Οργανισμό της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου «K2» που αποτελεί το δημόσιο φορέα της υπηρεσίας. Με την εφαρμογή του πρωτοποριακού οικοσυστήματος έξυπνης κινητικότητας «astyMOVE» όλες οι ανάγκες μετακίνησης στο νησί πραγματοποιούνται με εύκολο και απλό τρόπο ενσωματώνοντας με καινοτόμο τρόπο όλες τις υπηρεσίες στο smartphone του επισκέπτη και του μόνιμου κατοίκου της Αστυπάλαιας.

 

Οι διακρίσεις της Kosmocar στα Mobility Awards 2023 αποδεικνύουν την ακλόνητη δέσμευση της εταιρείας να πρωτοστατήσει στη μετάβαση στη βιώσιμη κινητικότητα. Αξιοποιώντας καινοτόμες τεχνολογίες και δημιουργώντας στρατηγικές συνεργασίες, η Kosmocar συνεχίζει να οδηγεί τον κλάδο προς τα εμπρός, εγκαινιάζοντας μια νέα εποχή έξυπνων, καθαρών και προσβάσιμων μεταφορών.

 

Τα βραβεία Mobility Awards, γνωστά για τον εορτασμό της αριστείας στον κλάδο της κινητικότητας, αποτελούν απόδειξη του οράματος και της αφοσίωσης των οργανισμών που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της προώθησης βιώσιμων και αποτελεσματικών λύσεων μεταφορών. Τα επιτεύγματα της Kosmocar στον τομέα αυτό έχουν αποσπάσει επάξια αναγνώριση από ειδικούς και φορείς του κλάδου.

 

Τα Mobility Awards 2023 διοργανώθηκαν από τη BoussiasEvents με την Ακαδημαϊκή Υποστήριξη του Εργαστήριου Κυκλοφοριακής Τεχνικής της Σχολής Πολιτικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και την Επιστημονική Υποστήριξη του Συλλόγου Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων.

 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις