Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη - Volvo Trucks & Buses Greece: Εκπαιδευτικό ταξίδι στη Σουηδία

Στελέχη του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη και των εξουσιοδοτημένων συνεργείων Volvo Trucks& Buses επισκέφθηκαν τη Σουηδία σε ένα εκπαιδευτικό ταξίδι που συνδύασε την εξερεύνηση της υψηλής τεχνολογίας των φορτηγών Volvo με την επαγγελματική εκπαίδευση και την ενίσχυση των γνώσεων και  των δεξιοτήτων.

Σε αυτό το ταξίδι, οι συνεργάτες του Ομίλου είχαν την ευκαιρία να εμβαθύνουν στην τεχνολογία και την καινοτομία που χαρακτηρίζουν τα φορτηγά Volvo ανακαλύπτοντας τις βέλτιστες πρακτικές και τις τελευταίες τεχνολογικές καινοτομίες στον κλάδο των μεταφορών.

Το ταξίδι ξεκίνησε με την επίσκεψη σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο Volvo Trucks& Buses στην περιοχή Borås της Σουηδίας, όπου οι συνεργάτες είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του και να εμβαθύνουν σε νέα συστήματα διαχείρισης προγραμμάτων προληπτικής συντήρησης, επισκευής και εξυπηρέτησης των οχημάτων.

Στα κεντρικά γραφεία της Volvo συμμετείχαν σε προγράμματα εκπαίδευσης ενώ παρακολούθησαν παρουσιάσεις από κορυφαίους ειδικούς της Volvo με σκοπό  την κατανόηση των προϊόντων και τη βελτιστοποίηση των υπηρεσιών που προσφέρονται στους πελάτες Volvo Trucks.

Μεγάλο ενδιαφέρον είχε η επίσκεψη στοVolvoTrucksExperienceCenter (VTEX) στο Gothenburgόπου η ομάδα της VolvoTrucksandBusesπαρακολούθησετην κατασκευή ενός φορτηγού διασχίζοντας με το ειδικό τρενάκι της Volvoόλη τη γραμμή παραγωγής μέσα στο εργοστάσιο.

Δεν θα μπορούσε να λείπει από το ταξίδι η συναρπαστική εμπειρία του testdriveόπου οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να οδηγήσουν διαφορετικά φορτηγά συμπεριλαμβανομένων και ηλεκτρικών με γεμάτα φορτία.

Το εκπαιδευτικό ταξίδι στη Σουηδία ήταν μια μοναδική εμπειρία για όλους καθώς τα στελέχη του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη αποκόμισαν πολύτιμες γνώσεις και εμπειρίες που θα τους βοηθήσουν στην πορεία τους στον κλάδο των μεταφορών, στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων τους, στην επιτυχή επέκταση του επαγγελματικού δικτύου και στην άψογη εξυπηρέτηση των πελατών τους.

 

 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις