Με την υπογραφή του σχεδιαστή Pininfarina στο καπό τα νέα Zetor Proxima, στην παραγωγή το 2020
 
 

Με ανασχεδιασμένη καμπίνα για βελτιωμένη ορατότητα, νέο σύστημα κλιματισμού και ιταλικό σχεδιασμό γεννημένο από το γραφείο του σχεδιαστή Pinifarina καταφθάνουν το 2020 τα νέα Zetor Proxima, εναρμονισμένα και αυτά πλέον με τα υπόλοιπα φρέσκα μοντέλα της γκάμας.


«Το Proxima είναι ένα από τα πιο δημοφιλή τρακτέρ και γιαυτό αποφασίσαμε να εφαρμόσουμε τη καινούργια σχεδιαστική φιλοσοφία και σε αυτή τη Σειρά, μετά τα Major», δήλωσε ο διευθυντής μάρκετινγκ της Zetor, Γιακούμπ Χουρτάρ, για τα νέα ανθεκτικότερα και πιο μοντέρνα τρακτέρ της Zetor.

Τα αναβαθμισμένα Proxima θα προσφέρουν τώρα ακόμη καλύτερη ορατότητα στον χειριστή χάρη σε ανασχεδιασμούς που έγιναν σε καμπίνα και ουρανό ώστε η εργασία με αναρτημένο μπροστινό φορτωτή να γίνεται ευκολότερη και ασφαλέστερη. Βελτιωμένο είναι τώρα και το σύστημα κλιματισμού του τρακτέρ, όπως επίσης και το σύστημα θέρμανσης. Σύμφωνα με την Zetor, τα τρακτέρ φέρουν γενικά καλύτερη ποιότητα κατασκευαστικών υλικών.

Η Σειρά θα διατίθεται σε τρεις εκδόσεις εξοπλισμού και σε ένα εύρος ιπποδυνάμεων από 76 έως 117 ίππους. Το επίσημο ντεμπούτο του νέου Proxima έχει οριστεί για τις αρχές Οκτωβρίου στην Τσεχική Δημοκρατία και συγκεκριμένα στην εκδήλωση «Czech Ploughing Championship». 

Στην Ελλάδα θα παρουσιαστεί επίσημα στην Agrotica 2020 στην Θεσσαλονίκη.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις