Το απόλυτο ποδήλατο πόλης από την KOSMORIDE
Ποδήλατο KOSMORIDE

Νέα δεδομένα στο χώρο των e-bikesφέρνει η κορυφαία εταιρεία στην Ελλάδα, KOSMORIDEκαθώς εμπλουτίζει τη γκάμα των μοντέλων που διαθέτει, με το επαναστατικό σε σχεδίασηκαι πρακτικότητα GoCycleGX.

Το GoCycleGXείναι ένα καινοτόμο αναδιπλούμενο ηλεκτρικό ποδήλατο που προσφέρει την απόλυτη ελευθερία μετακίνησης χάρη στις κόμπακτ διαστάσεις του, που κάνει τη μετακίνηση στην πόλη παιχνίδι, προσφέροντας μία μοναδική εμπειρία ποδηλασίας.

Γνωστή για τα εξαιρετικά αναδιπλούμενα ποδήλατα, η βρετανική εταιρεία έχει αποδείξει πως ξέρει να δίνει ξεχωριστό νόημα στην έννοια χρηστικό ποδήλατο. Και με το GX έχει εξελίξει την έννοια αυτή, προτείνοντας ένα πολυχρηστικό και ταυτόχρονα όμορφο ποδήλατο ώστε να χωράειπαντού, στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου, μέσα στα ΜΜΜ, στο ασανσέρ για το σπίτι. Και όλα αυτά χάρη στην καινοτόμα λύση «PitstopWheel», που μετατρέπει με εντυπωσιακότρόποκαι μέσα σε 10 δευτερόλεπτα το GXσε ένα «επίπεδο αντικείμενο».

Το GoCycleGX διαθέτει ελαφρύ σκελετό αλουμινίου και μαζί με την αποσπώμενη μπαταρία ιόντων-λιθίου, 300 Whκαι τον κινητήρα των 250W, ζυγίζει μόλις 16,5 κιλά, με την αυτονομία να φτάνει με μία φόρτιση τα 65 χλμ.

Επιπλέονμέσω της εφαρμογής GocycleConnectoκάτοχος μπορεί να συνδεθεί μέσω Bluetooth, ρυθμίζοντας τα οδηγικά προγράμματα, με τα δεδομένα ποδηλασίας να συγχρονίζονται στο cloud, ώστε να μπορεί να τα δει οποιαδήποτε στιγμή.

Το GoCycleGXμπορεί να γίνει δικό σας μέσω των ευνοϊκών όρων απόκτησης που προσφέρει η KOSMORIDE, όπως άτοκες δόσεις, Bonus απόσυρσης του παλιού σας ποδηλάτου, παράλληλα με τα οφέλη του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά».

Οι ειδικοί της KOSMORIDEσας περιμένουν στο ολοκαίνουριο κατάστημα στο Μαρούσι, (Ανδρέα Παπανδρέου 21) για να ζήσετε από κοντά την εμπειρία ενός test ride.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις