Πληρώνονται από σήμερα οι συντάξεις
Πληρώνονται από σήμερα οι συντάξεις

Πληρώνονται οι κύριες και επικουρικές συντάξεις στους δικαιούχους, σύμφωνα με την απόφαση του διοικητικό συμβούλιο του e-ΕΦΚΑ, στις εξής ημερομηνίες:

  • Στις 28 Μαρτίου 2022, ημέρα Δευτέρα, θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τ. ΟΑΕΕ, τ. ΟΓΑ, τ. ΕΤΑΑ, τ. ΝΑΤ, τ. ΕΤΑΤ, τ. ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.
  • Στις 29 Μαρτίου 2022, ημέρα Τρίτη, θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις τράπεζες, τον ΟΤΕ και το Δημόσιο και ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 1,3,5,7,9.
  • Στις 30 Μαρτίου 2022, ημέρα Τετάρτη, θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις τράπεζες, τον ΟΤΕ και το Δημόσιο και ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 0,2,4,6,8.
  • Την Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022 θα καταβληθούν οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος και οι συνταξεις του ΕΤΑΠ – ΜΜΕ, του ΕΤΑΤ και αυτές των ανασφάλιστων υπερηλίκων του ΟΠΕΚΑ

Το ποσό της σύνταξης πιστώνεται στους λογαριασμούς των δικαιούχων την προηγούμενη εργάσιμη ημέρα. Για τις πληρωμές της 28ης που πέφτει και η αργία της 25ης Μαρτίου, οι δικαιούχοι θα δου τις συντάξεις τους σήμερα αργά το απόγευμα.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις