Στ. Αραχωβίτης στο Agrocapital: Παράδοση της ΝΔ να κάνει τη μια πληρωμή χειρότερη από την άλλη
Σταύρος Αραχωβίτης

Τα «πυρά» του προς την κυβέρνηση, την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και του ΟΠΕΚΕΠΕ έστρεψε ο Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Σταύρος Αραχωβίτης, μιλώντας στο Agrocapital, με αφορμή καθυστερήσεις που σημειώθηκαν στις πληρωμές των αγροτικών ενισχύσεων.
«Οι πρώτες πληροφορίες αναφορικά με την εξόφληση της Βασικής Ενίσχυσης και του «Πρασινίσματος» αλλά και ΚΑΠ που τελειώνει σε λίγες ημέρες δείχνουν ότι η παράδοση της Νέας Δημοκρατίας να κάνει τη μια πληρωμή χειρότερη από την άλλη, συνεχίζεται» δήλωσε στο Agrocapital ο κ. Αραχωβίτης.
Σύμφωνα με τον ίδιο «παρόλο που τα πράγματα είχαν στρώσει στον τομέα των πληρωμών των επιδοτήσεων από πλευράς δικαιοσύνης και διαφάνειας, η κυβέρνηση των “αρίστων” κατάφερε μια παγκόσμια πρωτοτυπία: Να έχει όλους τους αγρότες δυσαρεστημένους και στραμμένους απέναντί τους».
Ο πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης τόνισε ότι «ελπίζουμε τα 600 εκατομμύρια ευρώ που μας έχει χρεώσει με πρόστιμα η κυβέρνηση να σταματήσουν εδώ και να μη δούμε νέα πρόστιμα επιπλέον σε αυτά που είδαν οι αγρότες».
«Τέλος, ευελπιστούμε ότι αυτή η κυβέρνηση θα είναι το συντομότερο δυνατόν παρελθόν, τόσο για το καλό των αγροτών όσο και των παραγωγικών τάξεων αυτής της χώρας» κατέληξε ο κ. Αραχωβίτης.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις