Γ. Σακελλαρίδης: οι καταθέσεις είναι διασφαλισμένες

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε ότι δεν πρόκειται να επιβληθεί έλεγχος κεφαλαίων και διαβεβαίωσε ότι είναι διασφαλισμένες οι καταθέσεις.

Οι δηλώσεις του Γαβριήλ Σακελλαρίδη έγιναν το βράδυ της Τετάρτης στην εκπομπή του Mega “On Line” και όπως είπε χαρακτηριστικά «δεν θα αφήσουμε ξεκρέμαστη τη χώρα».

Παράλληλα σημείωσε ότι η μάχη της κυβέρνησης είναι για να υπάρξει μια αμοιβαία επωφελής συμφωνία, ότι γι' αυτό συζητά πάνω σε προτάσεις που μπορεί να έχουν μια λογική και μια δυνατότητα να δώσουν ανάσα στην κοινωνία.

Ο κ. Σακελλαρίδης είπε πως δεν πιστεύει ότι είναι λογικό να επιμείνουν οι συνομιλητές της κυβέρνησης σε μια πρόταση που δεν έχει καν τη νομιμοποίηση καμίας κοινοβουλευτικής ομάδας στο ελληνικό κοινοβούλιο και πως εάν οι δανειστές δεν υποχωρήσουν από το πεντασέλιδο κείμενο προφανώς δεν μπορεί να συναινέσει η κυβέρνηση.

Υποστήριξε ότι όλες οι πλευρές που κάθονται στο τραπέζι αντιλαμβάνονται ότι δεν συμφέρει κανέναν να μη γεφυρωθούν οι διαφωνίες, και σημείωσε: «Αυτήν την στιγμή κανένας δεν θέλει τη ρήξη και ο τρόπος που το δηλώνω αυτό τώρα μπορεί να σημαίνει και μια σειρά από πράγματα, όχι μόνο από την πλευρά της κυβέρνησης, αλλά και των θεσμών».

Πηγή : vima.gr

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις