Χαρακόπουλος : "Η κυβέρνηση θα “κουρέψει” την υπέρογκη φορολογία!"

«Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει κυριολεκτικά πατήσει γκάζι, επιδιώκοντας το απαραίτητο επενδυτικό σοκ, που θα έχει ως συνέπεια την επίτευξη υψηλών ρυθμών ανάπτυξης και τη δημιουργία χιλιάδων νέων και καλά αμειβόμενων θέσεων απασχόλησης». Τα παραπάνω υπογράμμισε ο πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης της Βουλής, βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, στο Λουτρό της Ελασσόνας, όπου βρέθηκε με αφορμή την εορτή της Αγίας Παρασκευής.

Ο Θεσσαλός πολιτικός, που δέχθηκε συγχαρητήρια από κατοίκους του ορεινού χωριού για την επανεκλογή του στις εκλογές της 7ης Ιουλίου, και πάλι ως πρώτου βουλευτή του νομού, τόνισε ότι «η πάταξη των ελληνοποιήσεων γάλακτος, που οδήγησε σε κατάρρευση των τιμών παραγωγού, θα συμβάλει στην ανάκαμψη της κτηνοτροφίας, που κρατά ζωντανά τα ορεινά χωριά της χώρας. Παράλληλα, η νέα κυβέρνηση με τα νομοσχέδια που φέρνει άμεσα στη Βουλή θα “κουρέψει” αποφασιστικά την υπέρογκη φορολογία, που γονάτισε τα προηγούμενα χρόνια τη μεσαία τάξη».

Ο Μάξιμος Χαρακόπουλος χαρακτήρισε «ιδιαίτερα ενθαρρυντικές τις εξαγγελίες για την ενίσχυση, με σειρά μέτρων, του θεσμού της οικογένειας και της αύξησης των γεννήσεων, τη σημασία των οποίων αναδείξαμε εκτενώς στη Διακομματική Επιτροπή της Βουλής για το Δημογραφικό, όπου είχα την τιμή να εργαστώ, με απόφαση του προέδρου του κόμματος, ως Αντιπρόεδρος επί ενάμιση χρόνο».

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις