Επίσκεψη του Αντιπροέδρου της ΕΕ Antonio Tajani

Ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κ. Antonio Tajani, αρμόδιος για την Επιχειρηματικότητα και τη Βιομηχανία, πρόκειται να επισκεφθεί την Αθήνα, την Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013.

Σκοπός της επίσκεψης του Αντιπροέδρου είναι να συμμετάσχει ως κεντρικός ομιλητής στη Διεθνή εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων (B2B  Networking  Event), με θέμα Αναπτυξιακή Στρατηγική «Ευρώπη 2020»: Προώθηση Επιχειρηματικών Συνεργασιών στην Ελλάδα, που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 11 Μαρτίου,  στις εγκαταστάσεις του ΕΚΕΦΕ "Δημόκριτος" (κεντρικό Αμφιθέατρο).

Η οργάνωση της εκδήλωσης αποτελεί πρωτοβουλία της Ελληνικής Κυβέρνησης και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και θα πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή του Πρωθυπουργούκ.  Αντώνη  Σαμαρά, του Υπουργού Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ.  Κωστή  Χατζηδάκη  και του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ.  Αθανάσιου  Τσαυτάρη.
 
Στην εκδήλωση έχουν δηλώσει συμμετοχή 500 εκπρόσωποι μικρομεσαίων επιχειρήσεων και ερευνητικών οργανισμών που ενδιαφέρονται να αναπτύξουν ή να επεκτείνουν τις δραστηριότητές τους στον ευρωπαϊκό χώρο.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν επαφές με δυνητικούς συνεργάτες στο εξωτερικό, να προσεγγίσουν νέους πελάτες/προμηθευτές, να εντοπίσουν καινοτόμες τεχνολογίες και προϊόντα και να προχωρήσουν σε νέες επιχειρηματικές και τεχνολογικές συνεργασίες.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις