Στέλλα Μπίζιου: Η κυβέρνηση στηρίζει έμπρακτα του Έλληνες οινοπαραγωγούς

«Η απόφαση της κυβέρνησης με την οποία καθορίζεται η διαδικασία επιστροφής του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης (ΕΦΚ), που οι μικροί οινοπαραγωγοί είχαν προκαταβάλει για κρασί, το οποίο όμως δεν είχαν διαθέσει στην κατανάλωση κατά την περίοδο που ίσχυε ο συντελεστής ΕΦΚ κρασιού και έως την ημερομηνία κατάργησής του, αποδεικνύει έμπρακτα τη βούληση της κυβέρνησης να σταθεί δίπλα στους μικρούς οινοπαραγωγούς της χώρας, διορθώνοντας τις στρεβλώσεις που δημιούργησε η προηγούμενη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ».

Τα παραπάνω τονίζει σε δήλωση της η βουλευτής Λάρισας της ΝΔ Στέλλα Μπίζιου, συμπληρώνοντας πως «η αναπτυξιακή προοπτική του κλάδου της ελληνικής οινοποιίας βρίσκεται στην κορυφή των προτεραιοτήτων της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη καθώς αναγνωρίζει τα στοιχεία της ποιότητας, της εξωστρέφειας και της δυναμικής που μπορούν να προσδώσουν στην ελληνική οικονομία εν γένει».

«Στεκόμαστε στο πλευρό όλων εκείνων των οινοπαραγωγών που έχουν καταφέρει τα τελευταία χρόνια με τα κρασιά τους να ταξιδέψουν το όνομα της Ελλάδας σε ολόκληρο τον κόσμο», καταλήγει στη δήλωση της η κ. Μπίζιου.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις