Π. Τατούλης για τους αγρότες της Αργολίδας

Ο Πέτρος Τατούλης σε δήλωσή του καλεί την Περιφέρεια Πελοποννήσου και τον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα να σταματήσει να κοροϊδεύει τους αγρότες της Αργολίδας, σχετικά με τη μεταφορά νερού από τη Δεξαμενή στο Κουτσοπόδι.

Ολόκληρη η δήλωσή του έχει ως εξής:

«Καλώ την Περιφερειακή Αρχή να σταματήσει τα παιχνίδια με τον πόνο και την αγωνία των αγροτών στα Φίχτια, στο Μοναστηράκι, στο Κουτσοπόδι και στις Μυκήνες σε σχέση με την μεταφορά νερού από τη Δεξαμενή στο Κουτσοπόδι.

Όπως γνωρίζουν οι αγρότες της περιοχής, μετά από προσωπική μου παρέμβαση, ανατέθηκε μελέτη και μέσω διαγωνιστικής διαδικασίας έγινε προμήθεια των απαραίτητων υλικών (σωλήνες), ώστε να αποφευχθεί ο κίνδυνος που αντιμετωπίζουν οι καλλιέργειες λόγω της παρατεταμένης λειψυδρίας, ώσπου να λυθεί οριστικά το θέμα με τη υλοποίηση του αγωγού από Ανάβαλο προς Φίχτια, Μοναστηράκι.
Κύριε Νίκα οφείλατε να έχετε υλοποιήσει το έργο εντός του 2019, κυρίως λόγω της επιδείνωσης της λειψυδρίας κατά την χειμερινή περίοδο και των πολλαπλών δυσμενών επιπτώσεων στις καλλιέργειες λόγω της ξηρασίας.

Οφείλατε, σεβόμενος την αγωνία των πολιτών να προχωρήσετε γρήγορα στην υλοποίηση του έργου έτσι ως προβλέπεται από την εγκεκριμένη μελέτη, ενσωματώνοντας και την μελέτη μεταφοράς νερού προς Μπόρσα, η οποία είναι ήδη ολοκληρωμένη.

Εσείς σύμφωνα με όσα πληροφορούμαι, ζητάτε ανάθεση νέας μελέτης με την οποία περιορίζεται το δίκτυο προς Φίχτια κατά 1 χλμ. και προς Μοναστηράκι 500 μέτρα. Σταματήστε τα πολιτικά τερτίπια και τον λαϊκισμό και προχωρήστε άμεσα στην υλοποίηση του έργου. Οι αγρότες της Αργολίδας δεν μπορούν να περιμένουν.».

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις