Γ. Μπουρνούς: Συνάντηση με κτηνοτρόφους σε Άντισσα και Άγρα
Μπορνούς Κτηνοτρόφοι

Τις κοινότητες της Άντισσας και της Άγρας επισκέφθηκε τις τελευταίες ημέρες ο Βουλευτής Ν. Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Μπουρνούς.

Στην Άντισσα είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Κοινότητας, Κυριάκο Καραμιχαήλ και αντιπροσωπεία κατοίκων της κοινότητας και των όμορων κοινοτήτων, προκειμένου να συζητηθούν τα τοπικά προβλήματα, καθώς και τα κτηνοτροφικά ζητήματα, που απασχολούν τους παραγωγούς της περιοχής. Ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία δεσμεύτηκε να συνεισφέρει στην ανάδειξη και την επίλυση των τοπικών προβλημάτων, με πρώτο το θέμα της ανακαίνισης του Γηροκομείου, αλλά και την επιτάχυνση πολλών νευραλγικών έργων οδοποιίας στην περιοχή.

Στην Άγρα, ο Γιάννης Μπουρνούς συνομίλησε με κατοίκους της κοινότητας και κτηνοτρόφους, με αφορμή την έναρξη της παραγωγικής σεζόν, δίνοντας έμφαση στην τιμή του γάλακτος, το πρόβλημα των παράνομων ελληνοποιήσεων, αλλά και την πρόσφατη ερώτηση που κατέθεσε στις 11 Σεπτεμβρίου στη Βουλή για την ανάγκη αύξησης της πενιχρής έκτακτης ενίσχυσης των κτηνοτρόφων, που έχει εξαγγείλει το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, λόγω της οικονομικής ζημιάς που υπέστησαν από την πανδημία του κορονοϊού.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις