Συνεχείς διακοπές ρεύματος στα διοικητικά όρια του Δήμου Βόλβης
Συνεχείς διακοπές ρεύματος στα διοικητικά όρια του Δήμου Βόλβης

Αναφορά προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ.Κ.Σκρέκα με θέμα τις συνεχείς διακοπές ρεύματος στα διοικητικά όρια του Δήμου Βόλβης κατέθεσε ο βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης και αρμόδιος Τομεάρχης Ενέργειας και Περιβάλλοντος του Κινήματος Αλλαγής Γιώργος Αρβανιτίδης.

Ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής στην αναφορά του ζητάει από του Υπουργό να τον ενημερώσει για τις ενέργειές του σχετικά με τα τεράστια προβλήματα που έχουν προκαλέσει οι  συνεχείς, ξαφνικές εκτός προγραμματισμού, διακοπές ρεύματος στην τοπική κοινωνία του Δήμου Βόλβης, ιδίως στις περιοχές του παραλιακού μετώπου (Σταυρός, παραλία Νέων Βρασνών, Βρασνά και Ασπροβάλτα).

Όπως επισημαίνει ο Γιώργος Αρβανιτίδης οι πολίτες εν μέσω καύσωνα δεν έχουν κλιματισμό και ψυγείο, οι επιχειρηματίες εν μέσω τουριστικής περιόδου ζημιώνονται απανωτά μετά και το χτύπημα της πανδημίας στο εισόδημά τους, ενώ οι επισκέπτες και οι τουρίστες διαμαρτύρονται συνεχώς για τις διακοπές ρεύματος που τους στερούν βασικές παροχές.
 
Προς τούτο ο Δήμος Βόλβης προέβη τόσο στην αποστολή Εξώδικης Δήλωσης-Διαμαρτυρίας-Πρόσκλησης, προς την ΔΕΗ Α.Ε. και την ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. καλώντας τις να επιλύσουν τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στην περιοχή λόγω του απαρχαιωμένου δικτύου και της ολιγωρίας τους στην αντικατάστασή του, όσο και στην αποστολή σχετικής επιστολής προς τον Υπουργό για το σοβαρό αυτό θέμα που ταλανίζει την τοπική κοινωνία πολύ καιρό και επιδεινώθηκε τραγικά με τον καύσωνα.
 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις