Περιοδεία  Βασιλειάδη σε Τοπικές Κοινότητες της Αλμωπίας & της Έδεσσας
Περιοδεία Βασιλειάδη σε Τοπικές Κοινότητες της Αλμωπίας & της Έδεσσας

Ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης επισκέφτηκε περιοχές της Έδεσσας και της Αλμωπίας όπου διαπίστωσε και προσωπικώςπως η χαλαζόπτωση της 29ης Μαΐου επηρέασε καλλιέργειες. Ο Λάκης Βασιλειάδης πέρασε από αγροκτήματα αλλά και κάποιες από τις κοινότητες που επλήγησαν, στην Κερασιά, το Λουτράκι, τους Λύκους, το Μεγαπλατάνο, την Όρμα, τους Σαρακηνούς και τη Σωτήρα, όπου και συνομίλησε με παραγωγούς.

Ο Βουλευτής χαρακτήρισε ιδιαίτερα θετική την ανταπόκριση των αρμόδιων υπηρεσιών του ΕΛΓΑ οι οποίες ενεργοποιήθηκαν άμεσα. Οι αναγγελίες ζημιών ξεκίνησαν και σταδιακά προχωρούν και οι δηλώσεις από τους παραγωγούς. Παράλληλα οι γεωπόνοι συνεχίζουν τους ελέγχους στις τοπικές κοινότητες.

Επιπλέον, κατά τη μικρή αυτή περιοδεία ο Λάκης Βασιλειάδης επισκέφτηκε συνεταιρισμούς και ομάδες παραγωγών για να ενημερωθεί για τη διακίνηση, τα κόστη παραγωγής και το βαθμό στον οποίο επηρέασε η ζημιά από τη χαλαζόπτωση. Απευθυνόμενος στους αγρότες στάθηκε στο γεγονός ότι τα προϊόντα της Πέλλας παραμένουν εξαιρετικής ποιότητας και τόνισε πως, με τη συμβολή της πολιτείαςόπου χρειάζεται, το κόστος θα περιοριστεί ώστε να συγκρατηθεί η απώλεια εισοδήματος των παραγωγών.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις