Χειμάρας: Να ενημερώσουν άμεσα, με απλά λόγια, τον Αγρότη και τον Επιχειρηματία

Ο Βουλευτής Φθιώτιδας Θέμης Χειμάρας απηύθυνε χαιρετισμό στην εκδήλωση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων στο Κτίριο του Ο.Σ.Κ. του Δήμου Στυλίδας «Ολοκλήρωση διαβούλευσης Πρόσκλησης LEADER για την επιλογή Στρατηγικών Τοπικής Ανάπτυξης με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων του ΣΣ ΚΑΠ 2023-2027».

 

Μεταξύ άλλων ο κ. Χειμάρας, ανέφερε τα εξής:

 

«Μετά από πολλά χρόνια, και με προσπάθειες του ίδιου του Πρωθυπουργού, τη νέα περίοδο οι χρηματοδοτήσεις για την χώρα μας ξεπερνούν τα 70 δις €.

Έχει παρέλθει η περίοδος των πανηγυρισμών, σχετικά με την επιτυχία της διεκδίκησης και της επίτευξης του στόχου των αυξημένων Ευρωπαϊκών πόρων.

Τώρα είναι η ώρα της σκληρής δουλειάς, για την ορθολογική, γρήγορη και αποτελεσματική αξιοποίηση των χρηματοδοτικών εργαλείων.

Η περίοδος είναι κρίσιμη.

Δεν πρέπει να χαθεί ούτε ένα ευρώ, ιδιαιτέρως για τους Αγρότες μας, που πρέπει να στηριχθούν, να σταθούν όρθιοι και να αναπτυχθούν.

Αυτή είναι η ευθύνη και η υποχρέωση όλων μας και ιδιαιτέρως των υπηρεσιών που θα διαχειριστούν τους Ευρωπαϊκούς πόρους.  

Να ενημερώσουν άμεσα, με απλά λόγια, τον Αγρότη και τον Επιχειρηματία, εκείνον που θέλει και δεν ξέρει ή δεν το έμαθε ποτέ».

Να ξεπεράσουν τις γνωστές γραφειοκρατικές αγκυλώσεις.

Είναι ένα στοίχημα που απαιτεί σκληρή και ομαδική δουλειά, για να κερδηθεί.

Συγχαρητήρια στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, το Δήμο Στυλίδας το Εθνικό Αγροτικό Δίκτυο, την Ομάδα Τοπικής Δράσης Αναπτυξιακή Φθιώτιδας ΑΕ ΟΤΑ και το Ελληνικό Δίκτυο CLLD/LEADER για την εκδήλωση».

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις