Οι κυνηγοί οι καλύτεροι φύλακες του δάσους

«Θα έλεγα ότι οι κυνηγοί είναι οι καλύτεροι φύλακες του δάσους, της χλωρίδας και της πανίδας της πατρίδας μας. Οι άνθρωποι που περπατούν στο δάσος είναι αυτοί που ξέρουν τις πραγματικές του ανάγκες, είναι αυτοί που στάθηκαν πάντοτε δίπλα στην Πολιτεία οψέποτε το χρειάστηκε». Τα παραπάνω τόνισε ο πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης της Βουλής, βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος στον σύντομο χαιρετισμό που κλήθηκε να απευθύνει στην εκδήλωση του Κυνηγετικού Συλλόγου Λάρισας.

Ο Θεσσαλός πολιτικός στον χαιρετισμό του ανέφερε ότι «σύμφωνα με τη ρήση του Μπίσμαρκ τα μεγαλύτερα ψέματα λέγονται παραμονές εκλογών και μετά από το κυνήγι. Τι θέλει, λοιπόν, ένας πολιτικός παραμονές εκλογών σε μία εκδήλωση κυνηγών; Εύκολα μπορεί να κατηγορηθεί ότι είναι κυνηγός ψήφων! Επειδή, όμως, με γνωρίζετε καλά ξέρετε ότι πάντοτε ήμουν παρών στις εκδηλώσεις σας, δίπλα στο κυνηγετικό κίνημα. Δεν συμμερίζομαι τις ακραίες απόψεις θα έλεγα των οικολόγων που στρέφονται κατά των κυνηγών ως εχθρούς του δάσους, εχθρούς της φύσης. Αντιθέτως, πιστεύω ότι οι κυνηγοί είναι οι καλύτεροι φύλακες του δάσους, της χλωρίδας και της πανίδας της πατρίδας μας. Οι άνθρωποι που περπατούν στο δάσος είναι αυτοί που ξέρουν τις πραγματικές τους ανάγκες, είναι αυτοί που στάθηκαν πάντοτε δίπλα στην Πολιτεία οψέποτε το χρειάστηκε. Ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια με την πανώλη των χοίρων και με την έκρηξη γεννήσεων των αγριογούρουνων που προκαλούν ζημιές, παντού σε όλη την Ευρώπη ζητήσαμε και πάλι στην συνδρομή των κυνηγών για να αντιμετωπίσουμε αυτά τα φαινόμενα.

Καθόσον, λοιπόν, μπορώ να δεσμευτώ χωρίς να εκληφθεί ότι είναι “κυνήγι ψήφων”, κύριε πρόεδρε, θέλω να ξέρετε ότι θα είμαι στο πλευρό του Συλλόγου και της Ομοσπονδίας, καθώς έχουμε μία στενή σχέση εμπιστοσύνης, και μαζί θα πορευτούμε και στο μέλλον. Καλή χρονιά με υγεία, ειρήνη, και “καλά βόλια” στους κυνηγούς!».

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις