Μ. Χαρακόπουλος: Στοίχημα η βελτίωση των υπηρεσιών σε αγρότες και κτηνοτρόφους

«Η βελτίωση και ο εκσυγχρονισμός των υπηρεσιών προς τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους είναι ένα στοίχημα που θέλει να κερδίσει ηκυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Η λύση των προβλημάτων ξεκινά από την σωστή ενημέρωση και πιστεύω ότι η επίσκεψη του φίλου υφυπουργού Διονύση Σταμενίτη σε ΕΛΓΑ, ΟΠΕΚΕΠΕ, ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ και ΚΕΠΠΥΕΛ είναι ένα πρώτο θετικό δείγμα για τις προθέσεις της ηγεσίας του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης να εργαστεί γι’ αυτόν τον σκοπό». Τα παραπάνω τόνισε ο βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος μετά το πέρας της επίσκεψης του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Διονύση Σταμενίτη, σε υπηρεσίες του νομού Λάρισας, που εποπτεύονται από το ΥπΑΑΤ.

Ο Θεσσαλός πολιτικός συνόδευσε τον υφυπουργό στις επαφές του με τις διοικήσεις του Περιφερειακού Υποκαταστήματος του ΕΛΓΑ Θεσσαλίας, της Περιφερειακής Διεύθυνσης του ΟΠΕΚΕΠΕ Θεσσαλίας, του Ινστιτούτου Βιομηχανικών και Κτηνοτροφικών Φυτών (πρώην ΕΘΙΑΓΕ) του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ και του Τμήματος Αγροτικής Ανάπτυξης και Ελέγχων (πρώην ΚΕΠΠΥΕΛ), συνηγορώντας στην προσπάθεια της ηγεσίας του ΥπΑΑΤ να επισημάνει ελλείψεις και προβλήματα, προκειμένου να προχωρήσει σε αλλαγές και βελτιώσεις.

Ο Μάξιμος Χαρακόπουλος στη δήλωσή του υπογράμμισε ότι «η Θεσσαλία είναι από τις πιο δυναμικές περιοχές της χώρας σε ότι αφορά την αγροκτηνοτροφική παραγωγή.  Συνεπώς, με την επίσκεψή της στην περιοχή μας η ηγεσία του υπουργείου μπορεί να αποκομίσει μια ολοκληρωμένη εικόνα, γεγονός που είναι απαραίτητο για την αναγνώριση και την επίλυση των προβλημάτων αγροτών και κτηνοτρόφων. Χαίρομαι γιατί είναι μια σωστή αρχή και είμαι αισιόδοξος για μια ανάλογη συνέχεια».  

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις