Φ. Πιπιλή κατά της ηγεσίας του ΥΠΑΑΤ για το γάλα

Προσωπικές επιθέσεις κατά του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Αθανάσιου Τσαυτάρη, του αναπληρωτή υπουργού Μάξιμου Χαρακόπουλου, αλλά και σε συναδέλφους της βουλευτές της περιφέρειας όπως ο Δάνης Τζαμτζής, έκανε σήμερα μ ιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ η βουλευτής της ΝΔ, Φωτεινή Πιπιλή, με θέμα τις αντιδράσεις τους για την απελευθέρωση της διάρκειας του γάλακτος.

Η βουλευτής κατηγόρησε την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για «απραξία για τους κτηνοτρόφους από το 2012» οπότε συγκροτήθηκε η νέα κυβέρνηση.

Η βουλευτής της ΝΔ ανέφερε,«Οι Χαρακόπουλος, Τσαυτάρης και Τζαμτζής και άλλοι βουλευτές βλέπουν το δέντρο, και όχι το δάσος. Θα έχουν τώρα να αντιμετωπίσουν στη βουλή τους βουλευτές που εκφράζουν τη μεγάλη μάζα των καταναλωτών, και όχι τους ψηφοφόρους τους».

«Οι κτηνοτρόφοι είναι 3.500 άτομα, είναι το πιο σκληρό επάγγελμα που υπάρχει, αλλά το μόνο που έχουν κάνει για 22 μήνες οι κ.κ. Τσαυτάρης και Χαρακόπουλος είναι να αντιδρούν στην εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ. Δεν έχουν πάρει ως υπουργοί μια απόφαση για να στηριχθούν οι ομάδες των κτηνοτροφών και από την άλλη πλευρά το καταναλωτής να ψωνίζει ισοδύναμο στην τιμή γάλα. Οι βουλευτές από την επαρχία, επειδή είναι πολύ περισσότεροι από αυτούς των αστικών κέντρων, καπελώνουν την οποιαδήποτε προσπάθεια… Θα μας βρουν μπροστά τους, και θα με βρουν μπροστά τους» υπογράμμισε η κ.Πιπιλή. «Τι έχετε κάνει κ. Τσαυτάρη και Χαρακόπουλε για να προστατέψετε ένα πολύ δύσκολο επάγγελμα όπως αυτό του κτηνοτρόφου; Είναι δικό σας πρόβλημα, και δεν είναι του καταναλωτή, που αγοράζει το ακριβότερο γάλα στην Ευρώπη»,υποστήριξε η βουλευτής.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις