Μ. Χαρακόπουλος: Στον Μητσοτάκη η ελπίδα των Θεσσαλών αγροτών

«Την πάσαν ελπίδα τους οι πλημμυροπαθείς αγρότες της Θεσσαλίας την έχουν εναποθέσει στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Από τον πρωθυπουργό, που απέδειξε ότι τηρεί τον λόγο του, αναμένουν ολοκληρωμένο σχέδιο για την ανασυγκρότηση της “πληγωμένης” Θεσσαλίας μετά και τα πορίσματα των Ολλανδών για την αντιπλημμυρική προστασία του κάμπου». Τα παραπάνω τονίζει ο βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος στο «Μανιφέστο», κληθείς από τον δημοσιογράφο κ. Νίκο Αρμένη να απαντήσει για τις προσδοκίες ενόψει της έλευσης του πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στη Θεσσαλία και την προαναγγελθείσα για τις 11 Μαρτίου 2024 συνάντησή του με τους εκπροσώπους των πλημμυροπαθών αγροτών.

Ο Θεσσαλός πολιτικός σημειώνει ότι «η κυβέρνηση έσπευσε να σταθεί αρωγός στους πληγέντες Θεσσαλούς με σειρά μέτρων στήριξης, όπως οι γενναίες προκαταβολές των αποζημιώσεων. Ασφαλώς, λόγω του μεγέθους των συνεπειών στην τοπική οικονομία, που ταλανίζουν χιλιάδες νοικοκυριά, απαιτείται ένα ολοκληρωμένο σχέδιο ανασυγκρότησης της παραγωγικής δομής της Θεσσαλίας».

Ο κυβερνητικός βουλευτής καταλήγοντας εκφράζει τη βεβαιότητα ότι «ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως έκανε πάντα, θα τείνει ευήκοον ους στους αγρότες που θα συναντήσει κατά την έλευσή του στη Θεσσαλία, δρομολογώντας την επίλυση των σοβαρών προβλημάτων που ενέσκηψαν».

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις