Συνταγματικός κρίθηκε ο Νόμος Χατζηδάκη για την αναμόρφωση των Δασικών Χαρτών
Συνταγματικός κρίθηκε ο Νόμος Χατζηδάκη 4865/20 για την αναμόρφωση των Δασικών Χαρτών

Του Λάμπρου Κωνσταντίνου,

Πρόεδρος Γεωπονικού Συλλόγου Μαγνησίας

 

Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου Συγχαρητήρια στους συναδέλφους τους προέδρους και τα διοικητικά των Γεωπονικών Συλλόγων της Κεντρικής Ελλάδος που με πίστεψαν και όλοι μαζί σε κοινή γραμμή οι Γεωπονικοί Σύλλογοι Μαγνησίας, Λάρισας, Τρικάλων, Καρδίτσας, Φθιώτιδος και Ευρυτανίας και το τοπικό παράτημα του Επιμελητηρίου αγωνιστήκαμε και δικαιωθήκαμε.

Εξασφαλίστηκε μια ιστορική απόφαση από το ΣΤΕ που επίσης μας πίστεψε, αφουγκράστηκε την αγωνία μας και επιβεβαίωσε την άποψή μας, πως πράγματι οι αγροτικές, κτηνοτροφικές και βοσκήσιμες γαίες είναι πολύτιμες.

 

Ευχαριστώ δημόσια τους Νομικούς μας συνεργάτες κ. Λάμπρο Οικονόμου και την κ. Έλενα Ανδρεοπούλου, τους συναδέλφους μας που μας ξεσήκωσαν να αγωνιστούμε και μας παρείχαν πλούσιο αποδεικτικό υλικό αλλά και όλους όσους συνέβαλαν στην θετική έκβαση της υπόθεσης.

Είχαμε προειδοποιήσει το κεντρικό ΔΣ του ΓΕΩΤΕΕ με την από 6η Αυγούστου, κοινή μας Επιστολή  των Γεωπόνων Παραρτήματος Κ. Ελλάδος προς το ΔΣ του ΓΕΩΤΕΕ, να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

 

Τώρα επιθυμώ προσωπικά να αναγνωρίσουν το λάθος τους, που τόσο ταλαιπώρησε και αναστάτωσε χιλιάδες συνανθρώπους μας, ζητώντας τουλάχιστον μια δημόσια συγνώμη και ελπίζω και οι άλλοι πρόεδροι, να συμφωνήσουν ότι είναι απολύτως απαραίτητη.

 

Είναι το λιγότερο που μπορεί να κάνουν τόσο το ΔΣ του ΓΕΩΤΕΕ όσο και το ΔΣ της ΠΕΔΔΥ!!!

 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις