Παράταση υποβολής αιτήσεων για τον επιταχυντή ιδεών  Empowering Women Agripreneurs
Παράταση υποβολής αιτήσεων για τον επιταχυντή ιδεών Empowering Women Agripreneurs

Παρατείνεται η τελική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων για τον επιταχυντή ιδεών Empowering Women Agripreneurs (EWA) για επτά ημέρες ακόμα. Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους έως και την Κυριακή 20 Ιουνίου στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.f6s.com/ewagreece/apply

Σημειώνεται ότι το Πρόγραμμα υλοποιείται από το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Καινοτομίας και Τεχνολογίας- Τομέας Τροφίμων ΕΙΤ Food και τους  Industry Disruptors – Game Changers, σε συνεργασία με την πρωτοβουλία Future Agro Challenge και τον Οργανισμό ««Νέα Γεωργία Νέα Γενιά».

Το EWA απευθύνεται αποκλειστικά σε γυναίκες που έχουν μια ιδέα σε αρχικό στάδιο ή ενδιαφέρονται να δραστηριοποιηθούν επιχειρηματικά στον ευρύτερο τομέα του τρόφιμου και της αγροτικής παραγωγής ή είναι ήδη ιδρύτριες/ συνιδρύτριες σε επιχείρηση που προτείνει μία λύση καινοτομίας σε προβλήματα του τομέα.

Το πρόγραμμα θα έχει διάρκεια έξι (6) μήνες και στοχεύει να ενισχύσει τις επιχειρηματικές δεξιότητες των ωφελούμενων, προκειμένου να αναπτύξουν ιδέες και καινοτόμες λύσεις, που απαντούν σε σύγχρονες προκλήσεις του αγροδιατροφικού τομέα.

Οι ωφελούμενες θα είναι συνολικά δέκα (10) και θα έχουν την ευκαιρία:

  • Να λάβουν εντατική καθοδήγηση, προσαρμοσμένη στις ανάγκες τους, από ειδικούς του τομέα των επιχειρήσεων και της αγροδιατροφής.
  • Να συμμετέχουν σε εκδηλώσεις επιχειρηματικότητας και δικτύωσης τόσο σε εθνικό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο.
  • Να διεκδικήσουν χρηματοδότηση έως και 10.000 ευρώ.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε εδώ

 

 

 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις