Έως 3 Φεβρουαρίου οι αιτήσεις για το 2ο διαγωνισμό των Olive Trophies

Ο 2ος Διαγωνισμός των OLIVE TROPHIES, για το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο OLIVE OIL TROPHY και την επιτραπέζια ελιά TABLE OLIVES TROPHY είναι και φέτος γεγονός.

Τους δύο Διαγωνισμούς διοργανώνει η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης «ΔΕΘ - HELEXPO» και την αξιοπιστία της διαδικασίας αξιολόγησης υπογράφει η Λέσχη Φίλων Ελαιολάδου & Ελιάς «ΦΙΛΑΙΟΣ» και οι διακεκριμένοι αξιολογητές που συμμετέχουν.

Η επιτυχημένη πρώτη συνεργασία της «ΔΕΘ- HELEXPO» με την «ΦΙΛΑΙΟΣ» το 2022 συνεχίζεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, εξασφαλίζοντας ένα σημαντικό βραβείο στα ελαιοκομικά προϊόντα που έχουν ως στόχο την ελληνική και διεθνή αγορά. Τα OLIVE TROPHIES είναι βραβεία εστιασμένα στην αρμονία της γεύσης, με βασικό κριτήριο τις απαιτήσεις του καταναλωτή και της διεθνούς αγοράς.

Οι ενδιαφερόμενοι παραγωγοί, τυποποιητές και έμποροι μπορούν να στείλουν την αίτηση στο [email protected], ή να τηλεφωνήσουν στο 210-3238092 προκειμένου να τους αποσταλεί ενημερωτικό υλικό, από σήμερα 1η Νοεμβρίου 2022 μέχρι και τις 3 Φεβρουαρίου 2023. Μπορούν επίσης να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της ΦΙΛΑΙΟΣ στο link https://filaios.org/draseis/olive-trophies/. Η απονομή των βραβείων θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Τροφίμων και Ποτών DETROP, την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023, στο Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Οι διαγωνισμοί τελούν υπό την αιγίδα της Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Ελαιολάδου - ΕΔΟΕ, της Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Επιτραπέζιας Ελιάς - ΔΟΕΠΕΛ και του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Τυποποίησης Ελαιολάδου - ΣΕΒΙΤΕΛ.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις