Μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου οι αιτήσεις ενίσχυσης υδατοκαλλιεργειών από το Ταμείο Ανάκαμψης

Ξεκίνησαν από χθες οι υποβολές των φακέλων για ένταξη στο υποέργο «Ενίσχυση Υδατοκαλλιεργειών» της Δράσης «Προτάσεις για δράσεις στον τομέα της υδατοκαλλιέργειας» του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.

Οι αιτήσεις θα γίνονται έως εξαντλήσεως της δημόσιας δαπάνης και σε κάθε περίπτωση έως τις 30/12/2022.

Η αίτηση μαζί με το σύνολο των δικαιολογητικών υποβάλλονται με ψηφιακή υπογραφή (όπου απαιτείται) στην Ενιαία Ψηφιακή Πύλη του Δημοσίου – www.gov.gr – στην ενότητα Γεωργία και κτηνοτροφία / Γεωργική Επιχειρηματικότητα, αφού πρώτα ο χρήστης κάνει εγγραφή.

Η δημόσια ενίσχυση ανέρχεται σε 34.440.000 ευρώ και χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας για την περίοδο 2022-2025.

Δικαιούχοι είναι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις (ΜΜΕ) που δραστηριοποιούνται στον τομέα της υδατοκαλλιέργειας, αλλά και μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις (ΜΜΕ) που δραστηριοποιούνται στην παραγωγή, μεταποίηση ή εμπορία προϊόντων αλιείας και υδατοκαλλιέργειας.

Οι παραπάνω δικαιούχοι αποτελούνται από νομικά πρόσωπα τα οποία ανήκουν σε μία από τις ακόλουθες κατηγορίες, με την επιφύλαξη τυχόν ειδικότερων όρων.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις