Προβλήματα ρευστότητας/ βιωσιμότητας? Εκπαιδευτείτε τώρα για να τα αντιμετωπίσετε εμπράκτως!

Η TÜV AUSTRIA Hellas, σε συνεργασία με την Business Support Services, διοργανώνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα 6ωρο σεμινάριο σχετικά με τις ρυθμίσεις- τακτοποίησης οφειλών, με παραδείγματα στην πράξη!

Η διαχείριση των χρηματοδοτήσεων ήταν ανέκαθεν από τους πλέον σημαντικούς τομείς για κάθε επιχείρηση. Η κρίση με τη δυσχέρεια που διαμόρφωσε στο τομέα της ρευστότητας, μεγιστοποίησε τη σημασία της, αναδεικνύοντας τον τομέα ως το σημαντικότερο πλεονέκτημα βιωσιμότητας. Δυστυχώς, η διάρκεια των οικονομικών δυσχερειών διαμόρφωσε χρηματοδοτήσεις ύψους άνω των 73 δις οι οποίες χαρακτηρίζονται επισήμως πλέον ως «κόκκινα δάνεια». Το μέγεθος αυτό και η σημασία του για την ελληνική οικονομία αλλά και τα πιστωτικά ιδρύματα έχει διαμορφώσει μια νέα αναγκαιότητα και κινητοποίηση στη διαδικασία της ρύθμισης – τακτοποίησης αυτών των οφειλών. Ήδη υπάρχει επίσημος κώδικας δεοντολογίας από την Τράπεζα της Ελλάδος, αλλά και σχετική κινητοποίηση από το Υπουργείο Ανάπτυξης και τα πιστωτικά ιδρύματα. Στο σεμινάριο αυτό οι συμμετέχοντες δε θα μάθουν μόνο τη θεωρητική πλευρά της οικονομικής ανάλυσης, αλλά για πρώτη φορά θα παρουσιαστούν πρακτικές μεγάλης αναδιάρθρωσης και εξέλιξης βιωσιμότητας!

Το σεμινάριο θα έχει κεντρική θεματολογία:

-    Ορισμός κόκκινων δανείων.
-    Βραχυπρόθεσμες μορφές ρύθμισης.
-    Ρυθμίσεις άνω των πέντε ετών.
-    Ρύθμιση με οριστική διευθέτηση.
-    Ποια η ιδανική μορφή ρύθμισης ανά περίπτωση;
-    Πως κινούνται τα πιστωτικά ιδρύματα έως σήμερα στον τομέα αυτό; Παρουσίαση ανά πιστωτικό ίδρυμα βασικών χαρακτηριστικών.
-    Πως καταλήγουμε στην πλέον συμφέρουσα λύση για την επιχείρηση; Πως την αξιολογούμε;
-    Η σημασία της βιωσιμότητας και της παρουσίασης αυτής στην αποδοχή ρύθμισης.
-    Πως διαμορφώνουμε και παρουσιάζουμε ένα τέτοιο αίτημα στα πιστωτικά ιδρύματα;
-    Πως διαπραγματευόμαστε σε διάφορα επίπεδα ένα αίτημα διευθέτησης; Ποια τα πλεονεκτήματα που δεν πρέπει να απολέσουμε;
-    Πως θα αντιμετωπίζουν τα πιστωτικά ιδρύματα τα αιτήματα αυτού του είδους;

Εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι ο κος Λιακόπουλος Ευστάθιος, διευθύνων σύμβουλος της επιχείρησης «Business Support Services», αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Συμβούλων Επιχειρήσεων, σύμβουλος και οικονομικός διευθυντής μεγάλων επιχειρήσεων, πιστοποιημένος  διαμεσολαβητής τραπεζικών χρηματοδοτήσεων, με μεγάλη εμπειρία στον τομέα της διαχείρισης χρηματοδοτήσεων, των αναχρηματοδοτήσεων κόκκινων δανείων και της εκπαίδευσης.

Το εκπαιδευτικό σεμινάριο θα διεξαχθεί την Τρίτη 23-09-2014 στις εγκαταστάσεις του εκπαιδευτικού κέντρου της TÜV AUSTRIA HELLAS:

TUV ACADEMY, Λεωφόρος Μεσογείων 429, Αγία Παρασκευή, 1ος όροφος.

Ώρες: 10.00 πμ- 16.00 μμ Κόστος ανά συμμετοχή: 180 €. Για τους πελάτες της TUV AUSTRIA HELLAS, ή για περισσότερες από μια συμμετοχές, προσφέρονται ειδικές τιμές (δείτε αναλυτικά το επισυναπτόμενο φυλλάδιο).

 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις