Το νέο προϊόν για τον Συνεταιρισμό ΘΕΣγάλα

Το νέο προϊόν για τον Συνεταιρισμό ΘΕΣγάλα είναι πια γεγονός. Στους αυτόματους πωλητές μπουκαλιών βρίσκεται το γάλα κακάο θες CHOCO με τη σφραγίδα ποιότητας του Συνεταιρισμού ΘΕΣγάλα. Το νέο προϊόν του Συνεταιρισμού, κυκλοφορεί από χθες στα περισσότερα σημεία πώλησης στη Λάρισα, εκτός των καταστημάτων στις οδούς Γρηγορίου Ε', 25 Μαρτίου και στο κατάστημα της Γιάννουλης, στα οποία θα υπάρχει το αμέσως επόμενο διάστημα.

Από χθες το απόγευμα θες CHOCO σε συσκευασία tetra pack, απαίτηση μικρών αλλά και μεγαλύτερων φίλων του Συνεταιρισμού, κυκλοφόρησε στα καταστήματα του ΘΕΣγάλα στη Λάρισα, ενώ εκατοντάδες Λαρισαίοι είχαν την ευκαιρία να το δοκιμάσουν και στην Πλατεία Ταχυδρομείου της πόλης, όπου έγινε γευστική δοκιμή και στην ουσία τα "αποκαλυπτήρια" του "θεςCHOCO". Γευστική δοκιμή έγινε επίσης και στα καταστήματα του Συνεταιρισμού ΘΕΣγάλα στη Λάρισα.

Το "θεςCHOCO". πωλείται σε συσκευασία των 500 ml στην τιμή του ενός (1) ευρώ, τιμή που είναι αυτή τη στιγμή η πλέον ανταγωνιστική της αγοράς. Πρόκειται για προϊόν που παρασκευάζεται από 100% ΘΕΣγάλα και παραπέμπει στην μεγάλη αποδοχή που γνώρισε και το ΘΕΣγάλα στην τοπική κοινωνία. Από το Δευτέρα 8 Ιουνίου το θες CHOCO θα κυκλοφορήσει και στα καταστήματα του Συνεταιρισμού στη Θεσσαλονίκη.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις