«Χαριστική βολή για τον παραγωγικό κλάδο των αγροτών»

«Χαριστική βολή για τον παραγωγικό κλάδο των αγροτών» χαρακτήρισε ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού ΑΙΧΜΕΑΣ το τρίτο μνημόνιο που προκύπτει από τη νέα συμφωνία που επετεύχθη μεταξύ της κυβέρνησης και των Ευρωπαίων εταίρων.

Ο Γιώργος Ανέστης μέμφθηκε την κυβέρνηση για ανακολουθία προεκλογικών λόγων και μετεκλογικών έργων σε θέματα που αφορούν στους αγρότες, παρά την έμπρακτη συμβολή τους με 1,5 δις ευρώ μέσω των προηγούμενων μέτρων, στην Εθνική προσπάθεια για την έξοδο της χώρας από την κρίση.

Σε δηλώσεις του στα μέσα ενημέρωσης ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού ΑΙΧΜΕΑΣ τόνισε: «Χωρίς κανένα απολύτως σχεδιασμό, τα νέα μέτρα που προβλέπονται από το 3ο μνημόνιο, ωθούν τον πραγματικό αγρότη εκτός καλλιέργειας με συνέπεια, τη μείωση του αγροτικού ΑΕΠ και την ασφυξία της χώρας στην αυτάρκεια αγροτικών προϊόντων

. Εύχομαι από αύριο κυβέρνηση και αντιπολίτευση, να αναζητήσουν εκείνα τα ισοδύναμα μέτρα που θα διορθώσουν και θα βελτιώσουν σημεία της συμφωνίας, που οδηγούν τη χώρα στην απώλεια παραγωγής» 

 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις