Ο Νίκος Γκίζας νέος πρόεδρος της ΕΑΣ Άρτας

Την παραίτησή του υπέβαλλε ο πρόεδρος της ΕΑΣ Άρτας και Φιλιππιάδας Βαγγέλης Βαγγέλης, ο οποίος επί σειρά ετών μετείχε και στο διοικητικό συμβούλιο της γαλακτοβιομηχανίας Δωδώνη.

Ο κ. Βαγγέλης εκτιμά ότι ο νέος νόμος διαλύει τους συνεταιρισμούς, λησμονώντας προφανώς ότι αυτοί δεν βρίσκονται στο καλύτερο σημείο τους και ήδη από χρόνια παρουσιάζουν σοβαρές παθογένειες.

«Μέσα σε αυτή τη δίνη των χαμένων ευκαιριών και της επικείμενης παρακμής οι ουσιαστικές δυνατότητες παρέμβασής μας ελαχιστοποιούνται, και η αγροτιά παραδίνεται στο έλεος των μεσαζόντων και εμπόρων.

Όταν έθεσα υποψηφιότητα για την θέση του Προέδρου της ΕΑΣ - Άρτας - Φιλιππιάδας δήλωσα ότι θα παραμείνω σε αυτή τη θέση όσο αισθάνομαι ότι μπορώ να είμαι χρήσιμος για το αγροτικό κίνημα.

Σε αυτή την καθημερινή μάχη αισθάνομαι ότι πλέον περιορίζονται σε τέτοιο βαθμό οι δυνατότητες παρέμβασης μας ώστε είναι για μένα θέμα αρχής να αποχωρίσω από μία θέση από την οποία δεν θα μπορώ να προσφέρω όσα οραματίστηκα, χωρίς να θεωρώ την μάχη χαμένη», αναφέρει στην επιστολή του ο κ. Βαγγέλης.

Μετά την παραίτηση νέος πρόεδρος στην ΕΑΣ Άρτας Φιλιππιάδας αναδείχθηκε ο κ. Νίκος Γκίζας.

Δείτε επίσης