Σας αποστέλλουμε συνημμένο Δελτίο Τύπου σχετικά με το Διεθνές Συνέδριο για τη Διαχείριση και Προστασία της Τυτώ (Barn Owl) που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου στην Αθήνα στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων και 21-23 Ιανουαρίου 2025 στη Λάρισα στο Joist Πάρκο Καινοτομίας. Η διοργάνωση και φιλοξενία του συνεδρίου υλοποιείται από την ΑΜΚΕ ΤΥΤΩ.
Το συνέδριο θα είναι ΑΝΟΙΧΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ στην Αθήνα τη ΔΕΥΤΕΡΑ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ.
Η διεθνής αυτή διοργάνωση θα φέρει κοντά επιστήμονες, ειδικούς και αναλυτές από 11 χώρες (Ελλάδα, Κύπρος, Ισραήλ, ΗΠΑ, Ελβετία, Γερμανία, Μαρόκο, Ιορδανία, Ζιμπάμπουε, Γεωργία, Ουκρανία) για να συζητήσουν τη συμβολή της Τυτώ στη βιώσιμη γεωργία και τη διατήρηση της βιοποικιλότητας.
Στους διακεκριμένους ομιλητές συμπεριλαμβάνονται:
- Ο καθηγητής Alexandre Roulin από το Πανεπιστήμιο της Λωζάνης, παγκοσμίως αναγνωρισμένος ειδικός στην οικολογία της Τυτώ.
- Ο ομότιμος καθηγητής Yossi Leshem από το Πανεπιστήμιο του Τελ Αβίβ, πρωτοπόρος του Ισραηλινού Εθνικού Έργου για την Τυτώ.
- Ο καθηγητής Matt Johnson από το Πανεπιστήμιο Humboldt της Καλιφόρνια, ειδικός στην καταπολέμηση τρωκτικών στις αμπελουργικές περιοχές.
- Ο Δρ. Yoav Motro από το Υπουργείο Γεωργίας του Ισραήλ.
- Ο καθηγητής Orr Spiegel, ειδικός στην οικολογία κίνησης ζώων.
Περισσότερες πληροφορίες για το συνέδριο μπορείτε να βρείτε εδώ.
Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις