1ο Συνέδριο Γαστρονομικού Τουρισμού

Στις 26 και 27 Νοεμβρίου τρέχοντος έτους, στο συνεδριακό κέντρο του ΤΕΙ Αθήνας, θα πραγματοποιηθεί το 1ο Συνέδριο Γαστρονομικού Τουρισμού που διοργανώνει το ΤΕΙ Αθήνας με τον όμιλο για την UNESCO Πειραιά & Νήσων, την υποστήριξη της CEUCO και της Ελληνικής Ένωσης Στελεχών Επισιτιστικών Επιχειρήσεων.

Το Συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα των Υπουργείων Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού,  το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με θέμα τον Γαστρονομικό Τουρισμό και με βασικό σκοπό την σύμπραξη όλων των εκπροσώπων του κλάδου και στόχο την ανάπτυξή του. Στο Συνέδριο συμμετέχει και το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας.

 Το πρόγραμμα του Συνεδρίου διακρίνεται σε δύο ενότητες, την ακαδημαϊκή προσέγγιση και την πρακτική θεώρηση του γαστρονομικού τουρισμού με ομιλητές να εκπροσωπούν το σύνολο του κλάδου. Για το Συνέδριο έχει συσταθεί ειδική επιστημονική επιτροπή με Πρόεδρο τον Καθηγητή κ. Περικλή Λύτρα, ενώ την επιμέλειά του έχει ο κ. Ιωάννης Μαρωνίτης Πρόεδρος Ομίλου για την UNESCO Πειραιά & Νήσων.

Το πρόγραμμα του Συνεδρίου μπορείτε να δείτε ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις