11ο Διαδικτυακό Συνέδριο Ελληνικού Μελιού και προϊόντων Μέλισσας

Το Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού & Προϊόντων Μέλισσας, ένας  θεσμός που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον του κόσμου της παραγωγής και της ανάπτυξης του πρωτογενούς τομέα, διεξάγεται την πρώτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου εδώ και έντεκα χρόνια. Μάλιστα, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ διοργανώνεται το ετήσιο Συνέδριο Ελληνικού Μελιού & Προϊόντων Μέλισσας.

Ωστόσο, εξαιτίας των δυσμενών συνθηκών που επικρατούν στη χώρα μας και διεθνώς, λόγω της πανδημίας, η φετινή διοργάνωση του 11ου Φεστιβάλ θεωρείται ανέφικτη.

Ενώ όμως το Φεστιβάλ δεν είναι δυνατόν να υποκατασταθεί, το 11ο Διαδικτυακό Συνέδριο Ελληνικού Μελιού & Προϊόντων Μέλισσας είναι ο νέος υπερσύγχρονος θεσμός, που προσφέρει την δυνατότητα σε όλους τους επαγγελματίες του κλάδου της μελισσοκομίας να ενημερώσουν και να ενημερωθούν για όλες τις νέες εξελίξεις στον Μελισσοκομικό Τομέα. Το Συνέδριο θα διεξαχθεί διαδικτυακά σε livestreaming το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου και την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020, μέσω ειδικής πλατφόρμας.

Στο συνέδριο θα παρουσιαστούν εισηγήσεις για όλα τα θέματα της μελισσοκομίας από καταξιωμένους επιστήμονες, ερευνητές, εκπροσώπους αναπτυξιακών φορέων, επιχειρηματίες και μελισσοκόμους.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις