Τον Σεπτέμβριο το 1ο Αγροδιατροφικό Συνέδριο και Έκθεση AGROWN

Η αντίστροφη μέτρηση για την πραγματοποίηση του 1ου Αγροδιατροφικού Συνεδρίου και Έκθεσης AGROWN έχει ήδη ξεκινήσει.

Το AGROWN με θέμα «Προκλήσεις και προοπτικές του Αγροδιατροφικού Κλάδου» θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 21-23 Σεπτεμβρίου στο Κτήμα Πιθάρι στη Λίμνη Τριχωνίδα, Αιτωλοακαρνανίας. Η πραγματοποίηση του συνεδρίου  αποτελεί μια πρωτοβουλία του ειδησεογραφικού οργανισμού ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ, σε συνεργασία με τον ειδησεογραφικό οργανισμό ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ και την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Η ετήσια συνάντηση θα εστιάζει στις προκλήσεις του αγροδιατροφικού τομέα στην ελληνική περιφέρεια σε ένα περιβάλλον παγκόσμιων αλλαγών και ανακατατάξεων. Ως γνωστόν, άλλωστε, ο αγροδιατροφικός τομέας βρίσκεται αντιμέτωπος με τεράστιες προκλήσεις και προβλήματα, όπως η κλιματική αλλαγή, η αλόγιστη χρήση των υδάτινων πόρων και η σπατάλη τροφίμων, όμως καλείται ταυτόχρονα να διαχειριστεί και πολλές μεγάλες ευκαιρίες.

 

Το AGROWN, θα φιλοξενήσει σημαντικούς ομιλητές οι οποίοι θα αναπτύξουν μια σειρά σοβαρών θεμάτων και φιλοδοξεί να αποτελεί ετήσιο βήμα διαλόγου μεταξύ όλων των ενδιαφερόμενων του κλάδου, βοηθώντας στην προώθηση λύσεων, αλλά και καινοτόμων προτάσεων που θα βελτιώσουν τον αγροτοδιατροφικό τομέα. Παράλληλα, με το διήμερο Συνέδριο θα λειτουργήσει έκθεση Αγροδιατροφικών και Γεωργικών Προϊόντων.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις