Ξεκίνησαν οι εξαγωγές αλιευμάτων από τη λίμνη Πολυφύτου σε Ευρώπη και τρίτες χώρες
Ξεκίνησαν οι εξαγωγές αλιευμάτων από τη λίμνη Πολυφύτου σε Ευρώπη και τρίτες χώρες

Με εξαιρετική επιτυχία και άμεση ανταπόκριση ξεκίνησαν οι εξαγωγές αλιευμάτων από την Λίμνη Πολυφύτου όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και σε τρίτες χώρες όπως η Μολδαβία.

Σύμφωνα με την πρωτοβουλία του Προέδρου των αλιέων της Λίμνης Πολυφύτου, μετά από 40 χρόνια τα αλιεύματα της λίμνης μας φτάνουν στο τραπέζι των Ευρωπαίων και μη καταναλωτών προσφέροντας επιπλέον έσοδα στην περιοχή αφού αυξάνουν τις εξαγωγές.

Μέσα από ένα σύγχρονο κλίμα συνεργασίας υπό την αιγίδα και υποστήριξης του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργο Κασαπίδη, την αμέριστη συμβολή του ιχθυολόγου Θάνου Κουλέτσου, την οργάνωση της επιχείρησης Kormaris Crabs και την ενεργή παρουσία της τοπικής κτηνιατρικής αρχής καταφέραμε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες ζήτησης αλιευμάτων άμεσα αποτελεσματικά και με ασφάλεια. Η εξαιρετική συνεργασία και οργάνωση γεμίζει όλους μας αίσθημα ικανοποίησης και με βεβαιότητα θα συνεχίσουμε το έργο μας προς το συμφέρον του τόπου.

Οι υπηρεσίες, η επιχείρηση και ο κ. Κουλέτσος ανταποκρίθηκαν παντού και σε κάθε περίπτωση με απόλυτη επιτυχία στην διεκπεραίωση των διαδικασιών. Οι διοικήσεις, τα στελέχη τους και οι εργαζόμενοι απέδειξαν ένα υψηλό επίπεδο ευθύνης.

Για όλα αυτά, εκ μέρους του συλλόγου των αλιέων της Λίμνης Πολυφύτου ευχαριστούμε τον κ. Περιφερειάρχη Γιώργο Κασαπίδη, τον Δήμαρχο Σερβίων Χρήστο Ελευθερίου, τον Ιχθυολόγο Θάνο Κουλέτσο, την Τοπική Κτηνιατρική Υπηρεσία κ. Ηλιάδη και κ. Μπακατάρη και τον επιχειρηματία Κορμαρή Αναστάσιο που απελευθέρωσαν την αγορά. Τέλος θέλω να εκφράσω την πεποίθηση ότι η συμμετοχή όλων στο έργω των εξαγωγών θα συνεχιστεί καθώς φτάσαμε στην εποχή όπου η Δυτική Μακεδονία μέσα από τα εκλεκτά αλιεύματα της Λίμνης Πολυφύτου στέλνει στον κόσμο μήνυμα ανάπτυξης.

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις