Ξηρά τροφή και υγρή τροφή για σκύλους

Το να παρέχετε στο σκυλί σας υψηλής ποιότητας ισορροπημένα γεύματα είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να κρατήσετε το σκυλί σας υγιές και ευτυχισμένο για περισσότερο καιρό.

Η σωστή ισορροπημένη διατροφή θα κάνει το τρίχωμα του σκύλου σας λαμπερό και λείο, θα ενισχύσει σημαντικά το ανοσοποιητικό σύστημα και θα κρατήσει το πεπτικό του σύστημα υγιές και λειτουργικό.  Όταν όμως έρχεται η στιγμή να αγοράσουμε την κατάλληλη τροφή για τον σκύλο μας, οι επιλογές φαίνονται σχεδόν ατελείωτες. Πώς μπορούμε λοιπόν να είμαστε σίγουροι ότι διαλέξαμε το καλύτερο για τον τετράποδο φίλο μας;

Η απάντηση είναι στη μάρκα. Τα κορυφαία επώνυμα brands εξασφαλίζουν σκυλοτροφές κορυφαίας ποιότητας που σέβονται τον οργανισμό του σκύλου σας σε όλα τα στάδια της ανάπτυξης.

Ξηρά τροφή για σκύλους

Μία από τις επιλογές που έχετε για την διατροφή του μικρού σας φίλου σας είναι η ξηρά τροφή για σκύλους που μπορείτε να βρείτε χύμα ή συσκευασμένη. Ωστόσο το γεγονός ότι είναι ξηρά τροφή δεν πρέπει να σας ξεγελάει, αφού τα συστατικά και το περιεχόμενο της παίζει μεγάλο ρόλο για την καλή υγεία του σκύλου μας.

Η Barking Heads φροντίζει αποτελεσματικά το σκυλί σας από τους πρώτους κιόλας μήνες της ζωής του. Σας προτείνουμε το Barking Heads puppy με κοτόπουλο σολωμό και πέστροφα , που καλύπτει στην εντέλεια τις ιδιαίτερες διατροφικές απαιτήσεις ενός κουταβιού.

 

Υγρά τροφή για σκύλους – Κονσέρβες 

Αν ωστόσο η ξηρά τροφή δεν είναι η πρώτη επιλογή σας, μπορείτε να στραφείτε στην υγρή τροφή (ή αλλιώς κονσέρβες) για σκύλους, όπου οι επιλογές είναι και πάλι πολλές. Καλό είναι να δώσετε μεγάλη βάση στα συστατικά που περιέχουν και να τα επιλέξετε με μεγάλη προσοχή και με γνώμονα την ηλικία και τη ράτσα του σκύλου σας.

Προτιμήστε την υγρή τροφή 89% κρέας με Κοτόπουλο & Ψάρι, που περιέχει απόλυτα φυσικές πρωτείνες, εύκολα αφομοιώσιμα συστατικά λαχανικά με φυσικά αντιοξειδωτικά και έλαια για την καλύτερη ισορροπία των λιπαρών.


 

Επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα Pet Shop 88 και βρείτε κορυφαίες τροφές για τον σκύλο ή τη γάτα σας από τις μεγαλύτερες εταιρείες παγκοσμίως, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις