Οι αγρότες του… δίνουν και καταλαβαίνει

Αν η σεξουαλική σας ζωή δεν είναι το δυνατό σας σημείο, ίσως είναι ώρα να πάτε για… τρύγο.

Νέα έρευνα της βρετανικής εταιρίας Lelo, στην οποία συμμετείχαν 2.000 άντρες και γυναίκες από διάφορους επαγγελματικούς χώρους, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι αγρότες κάνουν το περισσότερο σεξ, με το 33% εξ αυτών να ισχυρίζονται ότι το απολαμβάνουν τουλάχιστον μία φορά την ημέρα.

Στα θερμόαιμα επαγγέλματα συγκαταλέγονται ακόμη οι αρχιτέκτονες, το 21% των οποίων κάνει σεξ καθημερινά, αλλά και οι κομμωτές που ακολουθούν με ποσοστό 17%.

Στον αντίποδα βρίσκονται οι δημοσιογράφοι, με το ένα πέμπτο αυτών να δηλώνει ότι κάνει σεξ μόνο μία φορά τον μήνα, ενώ οι πιο δύσκολοι φαίνεται ότι είναι οι δικηγόροι, αφού το 27% των ερωτηθέντων αποκάλυψε ότι προσποιείται οργασμό κάθε φορά που κάνει σεξ.

Οι ειδικοί που ανέλυσαν τα αποτελέσματα της έρευνας υποστηρίζουν ότι τα επίπεδα σωματικής άσκησης κάθε επαγγέλματος φαίνεται ότι συμβάλλουν στη διαμόρφωση των τάσεων, αφού, όπως λένε, ένας αγρότης έχει σίγουρα καλύτερη φυσική κατάσταση και περισσότερη ενέργεια από κάποιον που κάθεται όλη μέρα σε ένα γραφείο.

«Οι παράγοντες lifestyle, όπως η ευελιξία των ωραρίων και το περιβάλλον, είναι επίσης πιθανό να έχουν επίδραση στη σεξουαλική μας ζωή» αναφέρει η αναλύτρια της Lelo Κέιτ Μόιλ.

ΠΗΓΗ: espressonews.gr

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις