Σε απόγνωση οι γεωκτηνοτρόφοι όλης της Ελλάδας
Σε απόγνωση οι γεωκτηνοτρόφοι όλης της Ελλάδας

Ερώτηση  που έχει κατατεθεί στην Ελληνική Βουλή από τον Κυριάκο Βελόπουλο, σχετικά με τα θέματα «Σε απόγνωση οι γεωκτηνοτρόφοι όλης της Ελλάδας». Ακολουθεί αναλυτικά η ερώτηση:

Κύριοι, κύριοι Υπουργοί,

Οι γεωκτηνοτρόφοι, λόγω του ιού “Covid-19”, δεν πληρώνονται εγκαίρως από τις επιταγές που λαμβάνουν κατά την πώληση των προϊόντων τους (γάλα, κρέας) και κατά συνέπεια, αδυνατούν με τη σειρά τους να εκπληρώσουν τις άμεσες και τρέχουσες υποχρεώσεις προς τους προμηθευτές τους, ένας εκ των οποίων είναι και η «Δ.Ε.Η.». Για τον λόγο αυτό, ζητούν από τη «Δ.Ε.Η.» να μην κόψει το ρεύμα στις κτηνοτροφικές τους μονάδες και να τους δοθεί πίστωση χρόνου, ώστε να πληρώσουν τις υποχρεώσεις τους αργότερα.

Με δεδομένα όλα τα παραπάνω,

Ερωτώνται οι κ. κ. Υπουργοί:

Προτίθεσθε να λάβετε άμεσα τα κατάλληλα μέτρα, προκειμένου να παραχωρηθεί παράταση στις προθεσμίες εξόφλησης των λογαριασμών ηλεκτρικού ρεύματος των Ελλήνων γεωκτηνοτρόφων, ώστε να πληρώσουν οι τελευταίοι τις υποχρεώσεις τους, κατόπιν είσπραξης των χρημάτων που αναμένονται από την εξόφληση των επιταγών που έλαβαν, κατά την πώληση των προϊόντων τους;

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις