CNH Industrial: Το μέλλον της γεωργίας παρουσιάστηκε στην Αριζόνα
CNH Industrial: Το μέλλον της γεωργίας παρουσιάστηκε στην Αριζόνα

Παρουσιάστηκε στην Αριζόνα κατά τη διάρκεια της CNH Industrial  TechDay2022, η New Holland παρουσίασε επίσης σημαντικές τεχνολογίες αυτοματισμού που διατίθενται επί του παρόντος στη γκάμα των προϊόντων της, όπως το σύστημα αυτοματισμού IntelliSense που διατίθεται στο συνδυασμό CR Revelation.



Το σύστημα IntelliSense της New Holland επιλέγει την καλύτερη δράση από 280 εκατομμύρια δυνατότητες για τη βελτιστοποίηση της συγκομιδής - κάθε 20 δευτερόλεπτα. Κάνει προληπτική ρύθμιση για τη μεγιστοποίηση της απόδοσης, ελαχιστοποιεί τις απώλειες και τους κατεστραμμένους κόκκους μέσω ακριβών μετρήσεων του φορτίου. Με βάση αυτά τα δεδομένα, το σύστημα μπορεί να προσαρμόζει συνεχώς την ταχύτητα και τη γωνία πτερυγίων Twin Rotor, την ταχύτητα του ανεμιστήρα και το άνοιγμα του προ-κόσκινου και του άνω και κάτω κόσκινου για να προσφέρει αυτόματα το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η New Holland  παρουσίασε επίσης σημαντικές τεχνολογίες αυτοματισμού όπως το σύστημα αυτοματισμού baler New Holland στο BigBaler High Density, νικητής ενός ασημένιου μεταλλίου #Agritechnica2022.

Η τεχνολογία συνδυάζει την αυτόματη καθοδήγηση με τον αυτόματο έλεγχο ταχύτητας και τον αυτόματο έλεγχο βάρους της μπάλας, αυξάνοντας την παραγωγικότητα με περισσότερες μπάλες την ημέρα και μεγαλύτερη ποιότητα δεματιών, με οφέλη επίσης στην κατανάλωση καυσίμου του τρακτέρ και βελτιωμένη άνεση του χειριστή.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις