Νέο κινητήρα ανακοίνωσε η Perkins

Με πάνω από 90 χρόνια σχεδιαστικής εμπειρίας και περισσότερα από 3 εκατομμύρια ηλεκτροπαραγωγά ζεύγη που λειτουργούν με την Perkins σε όλο τον κόσμο, η Perkins κατανοεί τις ανάγκες της βιομηχανίας παραγωγής ενέργειας. 

Αυτή η γνώση και η τεχνογνωσία οδήγησαν στο σχεδιασμό και την ανάπτυξη του 2806J-E18TAG1, ενός νέου κινητήρα που προσφέρει ένα ισχυρό πακέτο και ευκολία ενσωμάτωσης, ώστε να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του τομέα της ηλεκτρικής ενέργειας.

Ο νέος κινητήρας 2806J - ο οποίος είναι διαθέσιμος προς παραγγελία - παρέχει εξαιρετική αποδοχή φορτίου σε ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών ηλεκτρικής ενέργειας. 

Από μια σταθερή κύρια πηγή ισχύος έως μια κινητή μονάδα που εξυπηρετεί τον τομέα της ενοικίασης, ο 2806J αποδίδει άψογα, παράγοντας αξιόπιστη ισχύ για τα πάντα, από εργοτάξια έως κρίσιμες εγκαταστάσεις, συμπεριλαμβανομένων νοσοκομείων και κέντρων δεδομένων.

Διατήρηση της τροφοδοσίας

"Η αξιόπιστη ηλεκτρική ενέργεια δεν αποτελεί επιλογή, είναι θεμελιώδης ανάγκη για τη συνέχιση της λειτουργίας των επιχειρήσεων, είτε πρόκειται για εφεδρεία όταν το ηλεκτρικό δίκτυο αποτυγχάνει είτε για την κάλυψη των αναγκών κύριας ενέργειας στο χώρο του εργοταξίου", λέει ο Jaz Gill, αντιπρόεδρος των παγκόσμιων πωλήσεων, μάρκετινγκ, σέρβις και ανταλλακτικών. 

"Οι κινητήρες μας είναι σχεδιασμένοι και επιδέξια κατασκευασμένοι για να παρέχουν αξιόπιστη, σταθερή και βιώσιμη ισχύ για τους πελάτες μας, με τον νέο 2806J να είναι ο τελευταίος σε μια μακρά σειρά προϊόντων που παρέχουν επίσης χαμηλό συνολικό κόστος ιδιοκτησίας".

Για τους κατασκευαστές γεννητριών και τους τελικούς χρήστες που επιθυμούν να μειώσουν τις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου, ο 2806J μπορεί, με την προϋπόθεση ότι το χρησιμοποιούμενο καύσιμο πληροί τις προδιαγραφές καυσίμου της Perkins, να λειτουργήσει με βιοντίζελ έως και B20 με βάση 20% αραίωση βιοντίζελ με κανονικό ντίζελ ή με 100% υδρογονοκατεργασμένο φυτικό έλαιο (HVO).

Λύσεις συνδεσιμότητας που βοηθούν τους τελικούς χρήστες γεννητριών να μεγιστοποιήσουν την επένδυσή τους

Η 2806J παράγει έως 610 kVA στα 50 Hz και μπορεί να μεταβεί στα 60 Hz, παρέχοντας έως 625 kVA. Η ElectropaK διαθέτει τα πιο σύγχρονα ηλεκτρονικά συστήματα με ενιαία, ενσωματωμένη στον κινητήρα ηλεκτρονική μονάδα ελέγχου (ECM) που απλοποιεί τις καλωδιώσεις, διευκολύνει την εγκατάσταση, υποστηρίζει μελλοντικές διαγνωστικές εξετάσεις και είναι πλήρως ικανή για ενσωμάτωση με τη λύση τηλεματικής των πελατών. 

Η ECM διαχειρίζεται επίσης όλες τις πτυχές της λειτουργίας και της αναγέννησης της μετεπεξεργασίας χωρίς τη συμβολή του χειριστή. Η αναγέννηση πραγματοποιείται αυτόματα χωρίς αντίκτυπο στην απόδοση, μεγιστοποιώντας τον χρόνο λειτουργίας.

Επιπλέον, η Perkins προσφέρει ένα ισχυρό και αυξανόμενο χαρτοφυλάκιο λύσεων συνδεσιμότητας που μπορούν να βοηθήσουν στην προώθηση της βέλτιστης απόδοσης των κινητήρων ντίζελ. 

Διαθέσιμες ως αυτόνομη υπηρεσία από την Perkins ή εύκολα ενσωματωμένες με τις προσφορές των κατασκευαστών εξοπλισμού γεννητριών, οι δυνατότητες συνδεδεμένων κινητήρων παρέχουν έγκαιρες πληροφορίες μέσω ενός προσαρμόσιμου πίνακα οργάνων για τις επιδόσεις, την κατανάλωση καυσίμου και λαδιού και άλλα ζωτικά σημεία δεδομένων του κινητήρα που βοηθούν στη μεγιστοποίηση του χρόνου λειτουργίας του εξοπλισμού που τροφοδοτείται από την Perkins.

Αυτές οι προσφορές συνδεσιμότητας ενσωματώνονται απρόσκοπτα με τις δυνατότητες συντήρησης και σέρβις εμπειρογνωμόνων από το παγκόσμιο δίκτυο διανομέων της Perkins για την προληπτική διάγνωση και επίλυση προβλημάτων του κινητήρα, βοηθώντας τους τεχνικούς να παρέχουν λύσεις και να ελαχιστοποιούν το χρόνο διακοπής λειτουργίας και τα έξοδα επισκευής.

Μια σειρά λύσεων για τη βιομηχανία παραγωγής ενέργειας

Ο νέος 2806J-E18TAG1 προστίθεται στην πλήρη σειρά κινητήρων της Perkins με πιστοποίηση Stage V από 0,5 έως 18 λίτρων για ηλεκτρική ενέργεια με ισχύ από 4 kW @ 1500 rpm έως 559 kW @ 1500 rpm. Η σειρά περιλαμβάνει μοντέλα από τις σειρές 400, 904, 1200, 1700 και 2000, διαμορφωμένα και εξοπλισμένα ειδικά για εφαρμογές ηλεκτροπαραγωγής.

Αυτοί οι πυκνοί σε ισχύ και εξαιρετικά αποδοτικοί κινητήρες έχουν σχεδιαστεί για να ικανοποιούν τις απαιτήσεις της βιομηχανίας για ευέλικτη, αξιόπιστη απόδοση και χαμηλό κόστος ιδιοκτησίας στο σημερινό περιβάλλον.

Όλοι οι κινητήρες της Perkins υποστηρίζονται από το παγκόσμιο δίκτυο υποστήριξης 88 διανομέων που καλύπτουν 185 χώρες, εξασφαλίζοντας σταθερή και βιώσιμη ηλεκτρική ενέργεια όταν τη χρειάζονται οι πελάτες, όπου τη χρειάζονται και όπως τη χρειάζονται.

Η Teksan, είναι ένας Τούρκος ειδικός στον τομέα της ενέργειας με δυνατότητα προμήθειας περισσότερων από 15.000 ηλεκτροπαραγωγών ζευγών ετησίως και με πελατειακή βάση που καλύπτει περισσότερες από 140 χώρες.

Τα προϊόντα της χρησιμοποιούνται συχνά σε ακραίες συνθήκες με θερμοκρασίες που κυμαίνονται από -40° C το χειμώνα έως σχεδόν 40° C το καλοκαίρι καθώς και απομακρυσμένες τοποθεσίες και κάποιες ασυνήθιστες απαιτήσεις συσκευασίας, τα οποία απαιτούν αξιόπιστες, στιβαρές λύσεις ενέργειας.

Η Teksan εξέθεσε πρόσφατα τη σειρά ενοικιαζόμενων γεννητριών Stage V στη Διεθνή Έκθεση Ενοικίασης (IRE) στην Ολλανδία και ένα από τα αστέρια της έκθεσης ήταν το συμπαγές συγκρότημα ενοικιαζόμενων γεννητριών 50 Hz TJ 200 S5-RP, εξοπλισμένο με γεννήτρια Perkins® 1206J-E70TTAG3. Ο ανθεκτικός και αποδοτικός σε καύσιμα εν σειρά 6κύλινδρος κινητήρας παρέχει 220 kVA εφεδρική και 200 kVA κύρια ισχύ.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις