«Εξωδικαστικός Μηχανισμός Ρύθμισης Οφειλών Επιχειρήσεων & Μεθοδολογία Υλοποίησης»

Η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) διοργανώνει ενημερωτική εσπερίδα με τίτλο «Εξωδικαστικός Μηχανισμός Ρύθμισης Οφειλών Επιχειρήσεων (Ν. 4469/2017) & Μεθοδολογία Υλοποίησης», διάρκειας 4 ωρών στις εγκαταστάσεις της ΕΕΔΕ στην Πάτρα την Παρασκευή, 9 Ιουνίου 2017.

 

Με το Νόμο 4469/2017 εισάγεται για πρώτη φορά στην ελληνική νομοθεσία μία οργανωμένη εξωδικαστική διαδικασία με σκοπό τη συνολική και μακροπρόθεσμη ρύθμιση των οφειλών βιώσιμων επιχειρήσεων, οι οποίες, εξαιτίας της οξύτατης και μακράς οικονομικής κρίσης, αδυνατούν να εξυπηρετήσουν όλες τις συσσωρευθείσες οφειλές τους τόσο προς τον ιδιωτικό όσο και προς το δημόσιο τομέα.

 

Στην εσπερίδα, με εισηγητή τον κ. Σπύρο Μαρίνη, θα μάθετε τα πάντα σχετικά με το Νόμο Εξωδικαστικής Ρύθμισης Οφειλών Επιχειρήσεων (Ν. 4469/2017) και πιο συγκεκριμένα θα αναλυθούν και θα συζητηθούν τα παρακάτω θέματα:

 

  • Θεσμικό και Νομικό Πλαίσιο
  • Λειτουργική Βιωσιμότητα Επιχειρήσεων
  • Βιωσιμότητα Χρέους
  • Επιχειρησιακές Στρατηγικές και Προβλέψεις
  • Συγκριτική Ανάλυση
  • Επιχειρησιακή Αναστροφή
  • Διαδικασία & Μεθοδολογία Υπαγωγής στον Μηχανισμό
  • Glocal Business Analysis System: Μελέτη Περίπτωσης

 

Η εσπερίδα απευθύνεται σε επιχειρηματίες, στελέχη επιχειρήσεων, συμβούλους επιχειρήσεων, οικονομολόγους καθώς και σε όλους όσοι έχουν ως αντικείμενο την διαχείριση ληξιπρόθεσμων οφειλών και ενδιαφέρονται να ενημερωθούν σχετικά με το Νόμο Εξωδικαστικής Ρύθμισης Οφειλών Επιχειρήσεων.

Παρακολουθώντας την εσπερίδα θα αποκτήσετε γνώσεις ως προς τη διαδικασία του εξωδικαστικού μηχανισμού, του πεδίου εφαρμογής του και των κανόνων και αρχών που πρέπει να διέπουν μία σύμβαση αναδιάρθρωσης οφειλών. Θα γνωρίσετε σε βάθος θέματα προσδιορισμού της επιχειρησιακής βιωσιμότητας και της χρεοϊκανότητας των επιχειρήσεων μέσω αξιοποίησης κατάλληλων στρατηγικών επιχειρησιακής προσαρμογής και αναστροφής. Επίσης θα παρουσιαστούν και θα αναλυθούν παραδείγματα επιχειρήσεων με στόχο την απόκτηση γνώσεων και εμπειρίας.

 

Η εσπερίδα θα πραγματοποιηθεί ως εξής:

 

Ημερομηνία

Ώρα

Παρασκευή, 9 Ιουνίου 2017

17.00 -21.00

 

Η εσπερίδα ξεκινώντας από την Πάτρα, θα διεξαχθεί εν συνεχεία στις παρακάτω πόλεις:

Το κόστος ανέρχεται στα 100€ για μη μέλη της ΕΕΔΕ και 80€ για μέλη της ΕΕΔΕ. 

 

Για περισσότερες πληροφορίες & δηλώσεις συμμετοχής, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Τμήμα Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδας της ΕΕΔΕ, κ. Άντυ Γαρδίκη, τηλ. 2610 318 573, 2610 336 352, e-mail: [email protected] , www.eede.gr

 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις