Γιορτή Κρασιού και Αμπελιού Ραψάνης

Οι μέρες για την πραγματοποίηση της καθιερωμένης Γιορτής Κρασιού & Αμπελιού Ραψάνης έχουν φτάσει. Φέτος θα γίνει το διήμερο της 30 & 31 Αυγούστου, Παρασκευή και Σάββατο, στο χώρο της Αγίας Τριάδας στην είσοδο του χωριού, με ώρα έναρξης 9 το βράδυ.

Την τιμητική του θα έχει το ξακουστό παγκοσμίως κρασί Ραψάνης που θα προσφέρεται δωρεάν στους επισκέπτες. Την πρώτη μέρα των εκδηλώσεων 30/8 στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα της βραδιάς θα είναι με την παραδοσιακή ορχήστρα του Νίκου Τζουκόπουλου στο Κλαρίνο και τη Σούλα Δέλιου – Χρήστος Αγριόδημος Τραγούδι.
Την δεύτερη μέρα 31/8 ο Μιχάλης Παπαματθέου, με τους Γ.Βράντζα, Λ. Μόσιο, Θ. Λάττας, Σ. Ζειμπέκη, Χ. Κιτσόπουλος με έντεχνα, λαϊκά, ρεμπέτικα και παραδοσιακά τραγούδια.

Στο χώρο θα υπάρχουν περίπτερα των τοπικών φορέων, καθώς περίπτερα με εδέσματα και ψησταριές. Τις εκδηλώσεις διοργανώνει ο Δήμος Τεμπών- ΔΟΠΑΠΕΠΤ, η Τοπική Κοινότητα Ραψάνης,μαζικοί φορείς Ραψάνης σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και την Περιφερειακή ενότητα Λάρισας. Χορηγοί κρασιού Ε. Τσάνταλης, Κτήμα Λιάπη και Οινοποιία Χρυσοχόου.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις