“Ημέρα δημοσιότητας για τις επιχειρήσεις της αγροδιατροφικής αλυσίδας” διοργανώνει το ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ την Κυριακή 3 Απριλίου
“Ημέρα δημοσιότητας για τις επιχειρήσεις της αγροδιατροφικής αλυσίδας” διοργανώνει το ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ την Κυριακή 3 Απριλίου

Το Ινστιτούτο Μικρών Επιχειρήσεων της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ) συμμετέχει ως εταίρος στο έργο με τίτλο: «Enhancing the competitiveness and sustainable growth in the agrofood sector through the promotion of circular economy» και ακρώνυμο: «Agrofficiency», το οποίο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα συνεργασίας «Interreg V-A Greece-Bulgaria 2014-20» και εθνικούς πόρους της Ελλάδας και της Βουλγαρίας.

Στο πλαίσιο του συγκεκριμένου έργου, όπως αναφέρει ανακοίνωση, το ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ διοργανώνει ανοιχτή εκδήλωση με τίτλο: "Ημέρα δημοσιότητας για τις επιχειρήσεις της αγροδιατροφικής αλυσίδας" την Κυριακή 3 Απριλίου 2022, και ώρα 11:00 - 13:00 στην Αίθουσα Β του Συνεδριακού Κέντρου της ΔΕΘ-HELEXPO "Ν. ΓΕΡΜΑΝΟΣ" (Εγνατία 154, Θεσσαλονίκη), κατά την διάρκεια της έκθεσης DETROP BOUTIQUE 2022.

Ο κύριος σκοπός της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη αγροδιατροφική αλυσίδα, αλλά και του ευρύτερου κοινού, επί των στόχων, δράσεων, και αναμενόμενων αποτελεσμάτων του έργου «Agrofficiency». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε υβριδική μορφή, δηλαδή με την δυνατότητα φυσικής αλλά και διαδικτυακής παρουσίας.

Η είσοδος στην εκδήλωση επιτρέπεται μόνο σε όσους κατέχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης σε ισχύ τηρουμένων όλων των ισχυόντων υγειονομικών πρωτοκόλλων/μέτρων για την προστασία από τον COVID-19. Όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν την εκδήλωση δια ζώσης ή διαδικτυακά παρακαλούνται να προχωρήσουν μέχρι το Σάββατο 2 Απριλίου 2022 στην ηλεκτρονική εγγραφή τους μέσω του συνδέσμου: https://events.net.gr

Η επίσημη γλώσσα της εκδήλωσης θα είναι τα ελληνικά, με δυνατότητα παράλληλης διερμηνείας στα αγγλικά και αντιστρόφως.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις