H Nico Lazaridi ταξιδεύει στην Ελλάδα με την τέχνη του κρασιού!

Η πρωτότυπη έκθεση πινάκων που έχουν κοσμήσει τις ετικέτες των οίνων της NICO LAZARIDI συνεχίζει το ταξίδι της σε επιλεγμένους προορισμούς σε όλη την Ελλάδα και το 2024!

Τα ζωγραφικά έργα που έχουν εμφανιστεί στις φιάλες των εμβληματικών οίνων Μαγικό Βουνό και Château Nico Lazaridi βρίσκονται ήδη στην Θεσσαλονίκη και το πολυτελές Hyatt Regency Thessaloniki και κοσμούν το εστιατόριο AMBROSIA

 

 

Η έκθεση ART & WINE ON THE MOVE δίνει την ευκαιρία στους ενοίκους και τους επισκέπτες του Hyatt Regency να θαυμάσουν από κοντά πίνακες που θα έβλεπαν μόνο στην επίσκεψή τους στο οινοποιείο στην Δράμα!

 

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα προσφέρονται σε ειδική τιμή επιλεγμένοι οίνοι της NICO LAZARIDI.

 

Μη χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε ένα ξεχωριστό δείπνο υψηλής γαστρονομίας με την υπογραφή και επιμέλεια του chef Απόστολου Αλτάνη  την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου, στις 21:00 . Δείτε ΕΔΩ το μενού. Θέσεις περιορισμένες – Κρατήσεις στο 2310-401418

 

  • Εμπνευσμένοι από τα υπέροχα κρασιά και τους ανθρώπους που τα δημιούργησαν, οι συγκεκριμένοι πίνακες εκτίθενται όλα αυτά τα χρόνια στους χώρους του οινοποιείου στην Αγορά της Δράμας.
  • Χάρη στην έκθεση ART & WINE ON THE MOVE, εκτίθενται εκτός του οινοποιείου και έχετε τη σπάνια ευκαιρία να τους δείτε από κοντά!
  • Όλοι οι πίνακες αποτελούν πρωτότυπα έργα που δημιουργήθηκαν ειδικά για τους συγκεκριμένους οίνους.
  • Οι καλλιτέχνες που επιμελήθηκαν τα έργα της κινητής έκθεσης ART & WINE ON THE MOVE είναι οι Γιάννης Νίκου, Φαίδων Πατρικαλάκης, Γιώργος Ταξίδης, Μικαέλλα Θεοφανοπούλου, Γιάννης Βαλυράκης και Γιάννης Γιγουρτάκης.
  • Πρόκειται για έργα ανθρωποκεντρικά, πίνακες που αναδεικνύουν τη σχέση του ατόμου με τη φύση μέσα από τη δημιουργία, την εργασία, την τέχνη και το όραμα.

 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις