Ο προσδιορισμός της γνησιότητας και της αυθεντικότητας του ελληνικού ελαιόλαδου και του μελιού, καθώς και η ευαισθητοποίηση επαγγελματία και καταναλωτή.
Στόχος του προγράμματος είναι να δώσει τη δυνατότητα σε νέους αγρότες από την περιοχή, να καταρτιστούν σε καινοτόμες μεθόδους παραγωγής υποστηρίζοντας την εξωστρέφεια.
Αυτά τα δύο πολύ σημαντικά εργαστήρια (workshops) που θα πραγματοποιηθούν στις 9 Ιουλίου στο πλαίσιο του του Διεθνούς πολυ-Συνεδρίου NANOTEXNOLOGY 2021.
Η ΕΣΕΕ έχει τη χαρά να σας προσκαλέσει στο 5ο Webinar με θέμα «Εμπόριο και Αγροδιατροφή» που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 30 Ιουνίου στις 11:50 στο Μεσολόγγι.
Σεμινάριο με θέμα «Εμπόριο και Αγροδιατροφή» διοργανώνει η Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας την Τετάρτη 30 Ιουνίου στις 11:50 στο Μεσολόγγι.
Το έργο αφορά στην ανάπτυξη καινοτόμων «εργαλείων» για τον προσδιορισμό της γνησιότητας του ελαιόλαδου και του μελιού με συνδυασμό σύγχρονων τεχνικών, καθώς και στην ευαισθητοποίηση επαγγελματία και καταναλωτή.