Επτά μοντέλα της SKODA βραβεύονται στη Γερμανία ως «Εταιρικά Αυτοκίνητα της Χρονιάς»

Η SKODA AUTO κυριάρχησε στον ετήσιο διαγωνισμό βραβείων «Εταιρικό Αυτοκίνητο της Χρονιάς», που διοργανώνει ανελλιπώς στη Γερμανία από το 1999, το ανεξάρτητο έγκριτο περιοδικό “firmenauto”. Συνολικά, επτά διαφορετικά μοντέλα της SKODA βραβεύτηκαν στις αντίστοιχες κατηγορίες τους, με τη SKODA AUTO να σημειώνει το καλύτερο αποτέλεσμα στην ιστορία της στον θεσμό, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των βραβείων που έχει κατακτήσει σε 35!

Πιο αναλυτικά, βραβεία ως καλύτερα εισαγόμενα αυτοκίνητα στη γερμανική αγορά κατέκτησαν στις κατηγορίες τους τα SKODA SUPERB και SUPERB iV, η νέα OCTAVIA – μάλιστα για ενδέκατη συνεχόμενη χρονιά – καθώς και τα τέσσερα SUV της SKODA, τα KAMIQ, KAROQ, KODIAQ και το ηλεκτρικό ENYAQ iV. Τα βραβεία αποδεικνύουν με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι οι παραδοσιακές αξίες της SKODA, όπως εξαιρετική σχέση ποιότητας τιμής, αξιοπιστία, τεχνολογία και υψηλό επίπεδο ασφάλειας και άνεσης, τυγχάνουν μεγάλης εκτίμησης από τους ειδικούς του χώρου.

Η κριτική επιτροπή του διαγωνισμού αποτελείται από 165 μέλη, που ουσιαστικά εκπροσωπούν εταιρείες με συνολικά περισσότερα από 200.000 οχήματα στους στόλους τους. Ανάμεσά τους διαχειριστές μεγάλων εταιρικών στόλων, εμπειρογνώμονες και εκτιμητές εταιρικών αυτοκινήτων, καθώς και δημοσιογράφοι από έντυπα και ηλεκτρονικά Μέσα που δραστηριοποιούνται στην αγορά του “fleet”. Συνολικά, απονέμονται βραβεία σε 20 επιμέρους κατηγορίες.

Μερικά σχόλια μελών της κριτικής επιτροπής, που καταδεικνύουν την υπεροχή των μοντέλων της SKODA στην πολύ απαιτητική αγορά εταιρικών αυτοκινήτων της Γερμανίας:

  • «Η νέα OCTAVIA διαθέτει εντυπωσιακά μεγάλη γκάμα κινητήριων συστημάτων, ικανοποιώντας κάθε πιθανή ανάγκη και επιθυμία – εκδόσεις πετρελαίου, βενζίνης, φυσικού αερίου CNG αλλά και mild hybrid και plug-in hybrid.»
  • «Όλα τα μοντέλα προσφέρουν τις πιο σύγχρονες λύσεις συστημάτων infotainment και συνδεσιμότητας, κάνοντας τη ζωή κάθε εταιρικού στελέχους πιο εύκολη.»
  • «Τα μοντέλα της SKODA προσφέρουν εξαιρετική ενεργητική και παθητική ασφάλεια, με τα πιο καινοτόμα συστήματα υποβοήθησης στη διάθεση του οδηγού.»
  • «Τα SUV της SKODA καλύπτουν εντυπωσιακά ολόκληρο το εύρος μεγέθους: KAMIQ για μοντέλα έως 4,30 μ., KAROQ έως 4,50 μ., KODIAQ έως τα 4,80 μ., ενώ το SKODA ENYAQ iV αποτελεί την ισχυρή παρουσία της μάρκας στα ηλεκτρικά SUV.»

Είναι χαρακτηριστικό ότι η SKODA παρουσιάζει διαρκή άνοδο στην ιδιαίτερα απαιτητική γερμανική αγορά εταιρικών αυτοκινήτων την τελευταία πενταετία. Για το 2020, η τσέχικη μάρκα του Volkswagen Group αύξησε το μερίδιο αγοράς της στο 8,6%, που την έφερε στην πέμπτη θέση σε πωλήσεις νέων αυτοκινήτων στη Γερμανία.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις