H AVIN υποστηρίζει ενεργά την πρωτοβουλία PARALIES  για τρίτη χρονιά

Η AVIN,υποστηρίζει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά  και συμμετέχει ενεργάστο πρόγραμμα PARALIES, έχοντας υιοθετήσει ένα τμήμα της παραλίας Σχινιά για τον τακτικό καθαρισμό και την ευαισθητοποίηση του κοινούκαθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Η δέσμευση της Εταιρείας, με μήνυμα «Μαζί, για το Περιβάλλον» έγινε πράξη την Παρασκευή 16 Ιουνίου, όταν οι εργαζόμενοι της AVIN και του Ομίλου MotorOil, μαζί με τον Χρυσό Ολυμπιονίκη Στέφανο Ντούσκο, ενημερώθηκαν για τη δράση και συμμετείχαν στον καθαρισμό της παραλίας με τη βοήθεια εξειδικευμένου προσωπικού από το πρόγραμμα PARALIES. Οι εργαζόμενοι της AVIN με ιδιαίτερη χαρά και αισιοδοξία συμμετείχαν στη δράση και ένωσαν τις δυνάμεις τουςγια ένα βιώσιμο μέλλον και ένα καθαρότερο περιβάλλον, χωρίς πλαστικό.

Ο κ. Γιάννης Ραπτάκης, Γενικός Διευθυντής της AVIN, δήλωσε σχετικά: «Για τρίτη χρονιά συνεχίζουμε να στηρίζουμε την πρωτοβουλία PARALIES, έχοντας υιοθετήσει μέρος της παραλίας του Σχινιά που συμβολίζει τα καλοκαίρια μας στην Αττική. Στην AVIN, οι αξίες μας συνδέονται με ένα καλύτερο μέλλον, ένα μέλλον με λιγότερο πλαστικό, με την πραγματική μείωση της πλαστικής ρύπανσης και σταδιακά την κατάργηση του πλαστικού μιας χρήσης. Η συμμετοχή όλων μας, των εργαζομένων της AVIN και του Ομίλου μας, είναι σημαντική, καθώς από εμάς ξεκινά η ενσωμάτωση αξιών και η ενεργοποίηση πρωτοβουλιών. Είναι χαρά μας που είμαστε και πάλι υποστηρικτές και του Ολυμπιονίκη μας, Στέφανου Ντούσκου, που ενσαρκώνει τις αξίες μας. Και μας τιμά σήμερα με την παρουσία του στην κοινή μας προσπάθεια. Μαζί, για τους ανθρώπους, τους νέους, το περιβάλλον».

 

Ο Στέφανος Ντούσκος, Χρυσός Ολυμπιονίκης κωπηλασίας, δήλωσε: «Είναι ιδιαίτερη χαρά που για δεύτερη χρονιά βρίσκομαι μαζί με τους εργαζόμενους της AVIN στον καθαρισμό της παραλίας του Σχινιά. Για μένα ο συμβολισμός είναι διπλός, αφού βρίσκομαι δίπλα στην εταιρία που στηρίζει την προσπάθειά μου και δίπλα στο κωπηλατοδρόμιο όπου προπονούμαι καθημερινά. Κάθε προσπάθεια απαιτεί δυνάμεις, και σήμερα βάζουμε τη δύναμή μας στο Περιβάλλον. Με την AVIN μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες για ένα καλύτερο μέλλον».

Το ProjectPARALIES είναι μια καινοτόμα πρωτοβουλία που στοχεύει στη μείωση των επιπτώσεων της ανθρώπινης παρουσίας στο θαλάσσιο και παράκτιο οικοσύστημα των παραλιών και στην αύξηση του βαθμού απόδοσης της ανακύκλωσης. Από το 2021 που ξεκίνησε, συνεργάζεται με εταιρείες που έχουν αυξημένες περιβαλλοντικές ευαισθησίες και επιθυμούν ενεργή κοινωνική συνεισφορά. Η AVIN συμμετέχει ενεργά στο ProjectPARALIESαπό το 2021 υιοθετώντας τμήμα της παραλίας του Σχινιά. 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις