Νέα προγράμματα ασφάλισης αγροτικών οχημάτων της ΙΝΤERAMERICAN

Η INTERAMERICAN συνεχίζει τον εκσυγχρονισμό και τη βελτίωση των παρεχομένων ασφαλιστικών λύσεων και των τιμολογίων στον κλάδο ασφάλισης Ι.Χ.Φ. οχημάτων και για τους αγρότες, ενισχύοντας περαιτέρω την ολιστική προσέγγιση των ασφαλιστικών αναγκών του πρωτογενούς τομέα. Η εταιρεία πραγματοποίησε βελτιωτικές αλλαγές για την κάλυψη των αγροτικών οχημάτων, λαμβάνοντας υπ’ όψιν τα σύγχρονα χαρακτηριστικά της συγκεκριμένης κατηγορίας πελατών.

Συγκεκριμένα, το ασφαλιστικό πρόγραμμα «AgroClassic» αντικαθίσταται από δύο νέα προγράμματα που, πλέον, περιλαμβάνουν τις καλύψεις:

  • «ΑgroClassic» : αστική ευθύνη προς τρίτους για σωματικές βλάβες, αστική ευθύνη προς τρίτους για υλικές ζημιές, υλικές ζημιές από ανασφάλιστο όχημα, πλήρη οδική βοήθεια, θραύση κρυστάλλων και ακόμη, ιατρικές συμβουλές μέσω της Γραμμής 1010 της INTERAMERICAN.
  • «AgroClassicPlus»: επιπλέον των ανωτέρω καλύψεων, το «AgroClassicPlus» περιλαμβάνει και την κάλυψη της νομικής προστασίας.

Ακόμη, η εταιρεία προχώρησε σε αναπροσαρμογή τιμολογίου αστικής ευθύνης, τόσο στα υφιστάμενα προγράμματα «ΑgroBasic», «AgroExtra» και «AgroTotal» όσο και στα νέα προγράμματα «AgroClassic» και «AgroClassicPlus». Το τιμολόγιο όλων των προγραμμάτων γίνεται περισσότερο παραμετρικό και ιδιαίτερα ανταγωνιστικό σε πολλές κατηγορίες κινδύνων.

Ευρύτερα στην ασφάλιση του αγροτικού τομέα, η INTERAMERICAN παρέχει στον αγρότη και σε κάθε επιχειρηματία αγροτικών δραστηριοτήτων τη δυνατότητα επιλογής και σύνθεσης ασφαλιστικής προστασίας για υποδομές (ακίνητα, εγκαταστάσεις θερμοκηπίων, εξοπλισμό), μηχανήματα, φυτική παραγωγή υπαίθρια και εντός θερμοκηπίου, μεταφορά προϊόντων και αστική ευθύνη έναντι τρίτων. Επιπροσθέτως, η εταιρεία διαθέτει στην αγορά και πρόγραμμα ασφάλισης ζωικού κεφαλαίου.

ΠΗΓΗ: insuranceworld.gr

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις