3η EΞΠΟΤΡΟΦ

3η EΞΠΟΤΡΟΦ : 29 Ιανουαρίου - 01 Φεβρουαρίου 2016  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΑΘΗΝΑ

Η έκθεση για όλο τον κόσμο των Ελληνικών Τροφίμων και Ποτών


H έκθεση που είναι αφιερωμένη στον κλάδο των Ελληνικών τροφίμων και ποτών και τους παραγωγούς της χώρας μας,  επιστρέφει για τρίτη συνεχή χρονιά: 3η ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2016, από τις 29/1 έως τις 01/02 στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό. Μια έκθεση, που την προηγούμενη χρονιά αποτέλεσε σημαντικό πόλο έλξης για επαγγελματίες και καταναλωτές από όλη τη χώρα, με πάνω από 35.000 ιδιώτες και επαγγελματίες επισκέπτες, αλλά και εκπροσώπους από μεγάλες αγορές του εξωτερικού, οι οποίοι την επέλεξαν αναζητώντας καινοτόμα προϊόντα και εμπορικές συνεργασίες.

Η περσινή διοργάνωση όπως όλοι γνωρίζουμε έλαβε χώρα σε μια ιδιαίτερα δύσκολη πολιτική και οικονομική περίοδο. Παρόλα αυτά, χάρη στο χαρακτήρα της, το σχεδιασμό και τον επαγγελματισμό της, πέτυχε να προσελκύσει τρεις φορές περισσότερους επισκέπτες, 221 εκθέτες του κλάδου, τη συμμετοχή τεσσάρων Περιφερειών, επίσημων φορέων, διακρατικών εμπορικών επιμελητηρίων, αυξάνοντας παράλληλα τις επαγγελματικές εκδηλώσεις και τα θεματικά της event για το κοινό. Φέτος, για 3η συνεχόμενη χρονιά δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε αυτή την ανοδική πορεία σε όλα τα επίπεδα της έκθεσης.

Σε αυτήν τη σπουδαία επαγγελματική συνάντηση, υπάρχει χώρος για κάθε μικρή ή μεγάλη εταιρία, επιχείρηση, επαγγελματία αλλά και παραγωγό, που με τον κόπο του και την προσπάθειά του συμβάλλει στην ανάπτυξη του κλάδου Τροφίμων και Ποτών, και που αναζητά το σωστό τρόπο για την εξέλιξη των πωλήσεων και της εξαγωγικής δυναμικής του. Στην EΞΠΟΤΡΟΦ, υπάρχει μια θέση για εσάς. Σας περιμένουμε.

Έαν θέλετε να προγραμματίσετε τη συμμετοχή σας στην ΕΞΠΟΤΡΟΦ ρωτήστε για το όφελος έγκαιρης αποπληρωμής με έκπτωση στην τιμή του περιπτέρου. Καλέστε  στο 210 96 10 135 για να προγραμματίσουμε μια συνάντηση.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις