Ενημερωτική εκδήλωση για τον τύπο και τους οργανισμούς σχετικά με τη CeBIT 2016

Ανοικτή πρόσκληση προς κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση του κλάδου πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών, να λάβει μέρος στην παρουσίαση της έκθεσης CeBIT 2016, απευθύνει το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος του Εκθεσιακού Οργανισμού του Αννοβέρου στην Ελλάδα και την Κύπρο.
 
Η παρουσίαση της CeBIT 2016, της παγκοσμίως σημαντικότερης Διεθνούς Έκθεσης και Συνεδρίου Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015, στο Athens Ledra Hotel, στα πλαίσια του πολυσυνεδρίου Capital & Vision.
 
Την έκθεση θα παρουσιάσει η κα Martina Luebon, Director International & Partner Sales CeBIT του διοργανωτή Εκθεσιακού Οργανισμού Deutsche Messe AG. 
 
Οι συμμετέχοντες στην παρουσίαση της CeBIT στην Αθήνα θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τους τομείς και το εύρος εφαρμογών των προϊόντων και υπηρεσιών που παρουσιάζονται στην έκθεση, καθώς και για τα οφέλη και την πληθώρα δυνατοτήτων συμμετοχής σε μία διοργάνωση που προσελκύει πάνω από 220.000 επισκέπτες και 3.300 εκθέτες από όλο τον κόσμο και απευθύνεται καθαρά σε επιχειρήσεις εστιάζοντας στις Β2Β συναντήσεις των επαγγελματιών.
 
Η CeBIT επικεντρώνεται στην ψηφιοποίηση και το “d!conomy: join – create – succeed” επιλέχθηκε ως σλόγκαν για το 2016. Το κύμα ψηφιοποίησης εξαπλώνεται σε κάθε τομέα επιχειρηματικής δραστηριότητας και της κοινωνίας. Το βασικό μήνυμα της CeBIT 2016 εκφράζει αυτή την τάση, η οποία επιφέρει θεμελιώδεις αλλαγές στον τρόπο ζωής και εργασίας. Με βασικούς άξονες τα #Big Data, #Cloud, #Internet of Things, #Mobile, #Security, #Social Business η CeBIT αποτελεί την πλατφόρμα παρουσίασης, ανταλλαγής και ενημέρωσης για όσους συμβάλουν στη διαμόρφωση αυτού του κύματος.
 
Για τη συμμετοχή στην ενημερωτική εκδήλωση στις 5 Νοεμβρίου 2015, κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο στο τηλ. 210 6419026. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, καθώς ο αριθμός συμμετεχόντων είναι περιορισμένος.
 
Μετά την παρουσίαση για τους εκθέτες ακολουθεί συνέντευξη τύπου.
 
Περισσότερες πληροφορίες για την έκθεση και για την εκδήλωση και στο 
www.german-fairs.gr/annobero/cebit/

 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις