Το Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου, IAA 2021, «μετακομίζει» στο Μόναχο

Μια νέα προσθήκη στο portfolio του Εκθεσιακού Οργανισμού του Μονάχου αποτελεί το Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου, IAA, το οποίο θα διεξαχθεί στις 07.–12.09.2021 στο Μόναχο, μετά από 70 χρόνια διεξαγωγής του στη Φρανκφούρτη. Η έκθεση διοργανώνεται από τον Σύνδεσμο Αυτοκινητοβιομηχανίας της Γερμανίας (VDA) και τον Εκθεσιακό Οργανισμό του Μονάχου, του οποίου επίσημος αντιπρόσωπος στην Ελλάδα και την Κύπρο είναι το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Η IAA, η κορυφαία πλατφόρμα του μέλλοντος και της κίνησης, εκτός από την επίδειξη εντυπωσιακών αυτοκινήτων, αναμένεται να αναπτύξει το μοντέλο της “smart city”, που βασίζεται στην «έξυπνη» κυκλοφορία των οχημάτων και σε καινοτόμους τρόπους σύνδεσης των μεταφορών, στοχεύει στη βιωσιμότητα και είναι προσαρμοσμένη στις νέες ανάγκες των πολιτών. Η IAA αντιπροσωπεύει μια ολιστική εικόνα της κίνησης. 

Οι μεγαλύτερες εταιρίες του κλάδου αλλά και οι start-up επιχειρήσεις θα έχουν την ευκαιρία μέσω της IAA να παρουσιάσουν όλες τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο τους. Η IAA θα προσφέρει στους επισκέπτες μια μοναδική εμπειρία της επόμενης γενιάς των οχημάτων και των φουτουριστικών προτύπων της αυτοκινητοβιομηχανίας μέσα από διαδραστικά εκθέματα, δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία για δοκιμαστικές περιηγήσεις στην πόλη και ειδικά events. Όλα τα ανωτέρω οδήγησαν τους διοργανωτές στο Μόναχο, καθώς αποτελεί την ιδανική τοποθεσία για ανάλογες εκθέσεις. 

Σημειώνεται ότι η Διεθνής Έκθεση Επαγγελματικών Οχημάτων, IAA Commercial Vehicles, λαμβάνει χώρα κάθε δύο χρόνια στο Αννόβερο και η επόμενη διοργάνωση πραγματοποιείται από τις 24 έως τις 30 Σεπτεμβρίου. 

Κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση μπορεί για πληροφορίες και για τη συμμετοχή στις εκθέσεις IAA και IAA Commercial Vehicles, να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, στα τηλ.: 210 64 19 037 και 210 64 19 019 αντίστοιχα ή να ανατρέχει στην ειδική ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις: www.german-fairs.gr και στην ιστοσελίδα της έκθεσης: www.iaa.de

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις